SCM Politehnica, la prima victorie în play-off. Alb-violeţii le-au luat locul călărăşenilor...

SCM Politehnica, la prima victorie în play-off. Alb-violeţii le-au luat locul călărăşenilor după meciul direct din Seria A GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Succes vital pentru handbaliştii alb-violeţi în grupa din play-off. SCM Politehnica a învins-o pe teren propriu pe Dunărea Călăraşi, scor 31-26, după ce elevii lui Pero Milosevic au avut bătăi de cap cu oaspeţii doar în primele minute ale întâlnirii. Misiunea alb-violeţilor de a ajunge în marea finală rămâne însă foarte dificilă.

SCM Poli avea nevoie neapărat de un succes cu Dunărea pentru a mai rămâne în cărţi pentru calificarea în actul final. Timişorenii nu au început bine cu a 3-a clasată din grupă, au fost conduşi la început inclusiv cu patru goluri după 12 minute (3-7), dar din acest moment şi până la pauză alb-violeţii s-au instalat la cârma jocului.

La pauză scorul era deja favorabil gazdelor: 14-12. În repriza secundă, poliştii şi-au mărit treptat avantajul, până la +7 la jumătatea mitanului, când Marjanovic a punctat pentru 24-17.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 9 goluri, Dragas 8, Orbovic 5, Milosevic 3, Cîmpan 3, Fenici 3.

În urma acestui rezultat SCM Politehnica a trecut peste Dunărea Călăraşi în clasament, timişorenii având acum 3 puncte, unul peste oaspeţi. Miercuri, 24 aprilie, de la 17.30, alb-violeţii joacă pe terenul CSM-ului din Bucureşti.


Din păcate Dobrogea Sud pare deja distanţată în fruntea grupei, cu 12 puncte acumulate, după succesul de azi cu CSM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.