SCM Politehnica rămâne la cota zero după primul joc din play-off. Alb-violeţii...

SCM Politehnica rămâne la cota zero după primul joc din play-off. Alb-violeţii au fost bătuţi la Constanţa

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a pierdut la cinci goluri diferenţă primul joc din play-off-ul Ligii Zimbrilor. Gazda Dobrogea Sud Constanţa s-a impus cu 28-23 după un joc pe care l-a dominat în mare parte.

În prima parte timşorenii au condus cu 5-3 şi 6-4, dar constănţenii şi-au adjudecat şi prima jumătate a partidei, scor 12-11.


În a doua repriză dobrogenii s-au desprins rapid la patru şi apoi la cinci goluri diferenţă după reuşita lui Janko Kevic. În minutul 44, câte un jucător din fiecare tabără au văzut cartonaşul albastru: Nikolic de la gazde, respectiv Păiuş. Au urmat şi câteva eliminări temporare de fiecare parte. Înainte de acestea bănăţenii s-au apopiat la două goluri diferenţă (20-18) chiar în urma reuşitei portarului Tcaciuc. Finalul a fost însă al dobrogeanului Malinovic, care a stabilit şi scorul rămas pe tabelă.

SCM Politehnica (marcatori): Dragas 6 goluri, Marjanovic 6, Pribanic 1, Sadoveac 1, Fenici 3, Cimpan 2, Orbovic 2, V. Milosevic 1, Tcaciuc 1

Pentru SCM Poli, rămasă fără punct în noua fază a campionatului, urmează un meci pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi, partidă care va avea loc miercuri, 17 aprilie. Constănţenii s-au desprins în Seria A a play-off-ului, având acum 9 puncte. În celălalt joc din grupă CSM Bucureşti a învins-o pe Călăraşi tot astăzi, scor 28-25. Prima a acumulat 7 puncte, a doua a rămas cu zestrea cu care a început play-off-ul: 2 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.