SCM Timişoara a câştigat prima luptă de la Craiova din sferturile campionatului....

SCM Timişoara a câştigat prima luptă de la Craiova din sferturile campionatului. Alb-violeţii au avut nervii mai tari pe final

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a obţinut un succes important în primul joc din play-off. „Leii din Banat” au câştigat meciul 1 din sferturile de finală ale Ligii Naţionale cu SCM U Craiova, scor 71-69, după un duel foarte strâns în Bănie.

Timişorenii nu au început rău primul joc din seria cu Craiova pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Cu toate acestea oltenii s-au impus în primul sfert cu 22-19. Apoi, deşi gazdele s-au distanţat la şase puncte pe tabelă, pauza mare le-a regăsit pe cele două la egalitate: 39-39.

Pe parcursul sfertului 3 SCMT-ul a trecut în avantaj în urma „liberelor” lui Baciu.


Finalul „pătrimii” i-a aparţinut însă „leilor din Bănie”, care au intrat în ultimele zece minute ale întâlnirii cu un avantaj de patru puncte (51-55). A venit apoi rândul „Leilor bănăţeni” să revină pe tabelă, 56-55 după două puncte făcute de Vukosavljevic. Mai mult, timişorenii s-au distanţat în premieră la cinci puncte prin coşul cu panoul de la distanţă al lui Randolph. Cu cinci minute înainte de final însă amfitrionii au întors scorul: 62-64. Suspansul s-a păstrat până în ultimele faze. Iar când nu mai erau nici două minute din întâlnire triţa lui Brown a făcut ca tabela să indice din nou avantaj pentru alb-violeţi: 67-66. Gajovic a replicat de la distanţă, dar bănăţenii au avut nervi tari în continuare şi Pesakovic a făcut 71-69 cu jumătate de minut rămas pe ceas.

Cei mai buni marcatori ai timişorenilor au fost Vukosavljevic şi Pesakovic, ambii cu câte 15 puncte. Ceilalţi realizatori ai oaspeţilor au fost: Diculescu (2), Komatina (10), Brown (8), Randolph (9), Baciu (6) şi Stojadinovic (6). Pentru gazde principalul realizator a fost Porter Troupe, cu 17 puncte.

Meciul 2 de la Craiova dintre cele două va avea loc peste două zile, vineri, de la ora 18.30. Jocurile de la Timişoara vor avea loc miercuri, 1 mai, de la ora 17.00, și, dacă este nevoie, vineri, 3 mai, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.