Se pregăteşte cea de a şasea ediţie a mitingului aerian Timişoara Air...

Se pregăteşte cea de a şasea ediţie a mitingului aerian Timişoara Air Show

0
DISTRIBUIȚI

În aceste zile, organizatorii stabilesc toate detaliile legate de cea de a şasea ediţie a Timişoara Air Show. Mitingul aerian va avea loc pe 15 iunie 2019, de la ora 19.00, pe pista Aeroportului Internațional Timișoara. Vor fi prezenţi piloții militari din cadrul Forțelor Aeriene Române și piloții din cadrul Aeroclubului României, cu formațiile Șoimii României, The Pelicans și cu parașutiștii de la Blue Wings.


Lor li se vor alătura și Iacării Acrobați. De asemenea, va reveni la Timișoara şi pilotul lituanian Jurgis Kairys, o legendă a acrobațiilor aeriene. Zborurile acrobatice vor fi însoțite la final de efecte pirotehnice, iar după evoluțiile piloților, spectatorii vor putea asista la un concert, au anunţat reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara.

„Organizarea acestui spectacol aerian a ajuns în acest an la a șasea ediție consecutivă. Este unul dintre cele mai mari spectacole care au loc în Timișoara, reunind an de an peste 10.000 de spectatori, iubitori ai aviației. Ne bucurăm că în fiecare an, formațiile vin cu acrobații atractive, iar spectatorii devin fideli unui eveniment cu adevărat unic pentru zona de vest a țării.”, a declarat directorul general al AIT, Daniel Idolu.

După ce organizatorii vor stabili detaliile legate de eveniment, acestea vor fi făcute publice, iar participanţii vor putea şti cum se va face accesul şi unde va fi parcarea autoturismelor. Informațiile vor fi accesibile şi pe site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro .

Principalul organizator al mitingului este Aeroportul Internațional Timişoara, alături de Consiliului Judeţean Timiş, Asociaţia Patronală a Aeroporturilor din România, dar şi alte  instituţii publice şi societăţi comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.