Senator de Timiș despre propunerea PSD la Ministerul Justiției: „Nu a impresionat...

Senator de Timiș despre propunerea PSD la Ministerul Justiției: „Nu a impresionat pe nimeni politic și profesional”

0
DISTRIBUIȚI

Eugen Nicolicea, propunerea PSD pentru Ministerul Justiției, nu a impresionat pe nimeni din punct de vedere politic sau profesional. Afirmația îi aparține senatorului Alina Gorghiu, fost președinte al PNL, care a criticat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Timișoara, PSD și acțiunile pe care partidul le-a făcut în ultima perioadă.

„Referitor la propunerile pe care le-a făcut PSD, din punctul meu de vedere, acest lucru nu demonstrează decât că avem de a face cu un PSD irațional și care acționează haotic. Nu cred că propunerile venite din partea lor deciziile pe care le iau în aceste zile pot fi considerate raționale, ba chiar, din punctul meu de vedere, Dragnea în acest moment, ca să-și rezolve problema persoană, nu mai ține cont nici măcar de calculele electorale pe care ar trebui să îl aibă în vedere PSD-ul. Propunerile de miniștri în mod cert arată că PSD, conducere PSD nu mai are niciun fel de legătură cu instinctul politic.


Este cert că domnul Toader este istorie, moțiunea pe justiție a PNL și-a atins scopul. Cred însă că în acest moment, în privința propunerii pentru Ministerul Justiției, avem de a face cu o diversiune din partea PSD și a domnului Dragnea. Mai cred un lucru ferm, că domnul Nicolicea nu va ajunge ministru. Într-o Românie care dorește să mențină parcursul european, care dorește să rămână stat de drept, categoric Eugen Nicolicea nu poate fi ministru al Justiției. De altfel, și dacă prin absurd domnul Nicolicea ar ajunge ministru al Justiției, vă garantez că ușa domniei sale nu ar fi deschisă de nimeni din sistemul judiciar, să nu mai vorbesc de reprezentanți ai instituțiilor european. Există o stare de neliniște în PSD, care este foarte posibil să se soldeze inclusiv cu o restructurare a Guvernului în Parlamentul României. Este treaba lor ce opțiune vor alege, însă cred că o restructurare deschide orice fel de posibilitate de joc politic”, a precizat Alina Gorghiu.

Senatorul PNL a mai declarat că singurul om pe care Eugen Nicolicea l-a impresionat este liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Din fericire pentru mine, niciodată nu am avut o prietenie cu domnul Nicolicea, nici măcar politică. Nu este un om pe care să-l apreciez ca politician. Categoric nici politic, nici profesional domnul Nicolicea nu m-a impresionat, cred că nu a impresionat pe nimeni altcineva care dă dovadă de rațiune în viața de zi cu zi, mai puțin pe domnul Dragnea, de aceea există propunerea Nicolicea la Justiție. Nu știu ce va face președintele Iohannis, aștept cu interes, sunt convinsă că va lua cea mai bună decizie. Când are de luat decizii, cumpănește, ca de obicei”, a adăugat Alina Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.