Senatorul USR Fălcoi: “Este o frăție între primarul Robu și PSD la...

Senatorul USR Fălcoi: “Este o frăție între primarul Robu și PSD la nivel local”

0
DISTRIBUIȚI

Senatorul USR Nicu Fălcoi acuză Primăria Timișoara, PSD Timiș, dar și Inspectoratul de Stat în Construcții de abuzuri, după ce a fost montat un afiș cu mesajul “PSD te vrea sărac și dependent de partid” pe un bloc aflat pe str. Bogdăneștilor. Nicu Fălcoi a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că între primarul Robu și PSD la nivel local este o frăție.

“Am ținut neapărat să vin cu acest mesaj, pentru că dincolo de toate declarațiile lor sforăitoare și toate minciunile pe care le propagă zi de zi, ăsta e purul adevăr. Asta e ceea ce fac de atât timp în țara asta, de aproape 30 de ani, nu au făcut altceva decât să încerce să mențină într-o dependență totală întregi clase sociale de ei. Până și PNDL este tot o formă de a-i ține legați de partid pe toți, pe primari. Dacă ai nevoie de orice, trebuie să te duci la ei să te rogi frumos, să-ți aprobe ceva. Mi se pare că este un mesaj care nu face altceva decât să spună adevărul.


Cei de la PSD se supără cel mai tare atunci când le pui o oglindă în față, oglindă care să le arate cum sunt ei de fapt și e drept și atunci bineînțeles că reacționează foarte puternic. Prin urmare, după ce acest afiș a fost pus, au început, și încă o dată se dovedește frăția dintre primarul Robu și PSD de la nivel local, pentru că au început să se facă presiuni foarte mari asupra locatarilor din acel bloc. Au trimis poliția locală mai întâi. Apoi a venit un personaj, nu știm cine e, știm doar de la locatari, că a venit un personaj de la Inspectoratul de Stat în Construcții și i-a chemat la sediu să ducă toate actele cu toate lucrările care s-au făcut în istoria blocului ăla. Bineînțeles că nu a lăsat niciun document oficial, probabil și-au dat seama că ar fi considerat un abuz, dar au mers acolo și i-au amenințat pe oamenii ăla, că altfel vor avea ei de suferit. Nu se poate așa ceva”, a declarat Nicu Fălcoi.

De asemenea, senatorul de Timiș a mai precizat că, astăzi, administratorul de la firma de publicitate cu care USR are contract a fost informat de comisia din cadrul Primăriei Timișoara care se ocupă de publicitatea stradală că a primit un aviz negativ pentru afișul anti-PSD.  Potrivit lui Nicu Fălcoi, au fost invocate două articole care nu au fost respectate din Legea 148/2000 privind publicitatea. Pe de altă parte, senatorul spune că aceste articole au fost respectate.

“Prin urmare, așa înțelege Primăria Timișoara să-și facă treaba. Amintiți-vă de toate afișele care existau în oraș la referendumul din toamnă și o să vedeți diferența între mesajele transmise de mine și cele pe care le transmiteau ei atunci. M-a sunat directorul firmei respective să mă întrebe ce să facă, i-am spus să respecte legea. Probabil va da jos acest mesaj. Noi niciodată nu am militat pentru altceva în afară de respectarea legii, spre deosebire de alții din orașul ăsta, și vom merge mai departe”, a conchis Nicu Fălcoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.