Social-democrat din Timiş, numit secretar de stat la Casa Națională de Pensii

Social-democrat din Timiş, numit secretar de stat la Casa Națională de Pensii

0
DISTRIBUIȚI

Un membru al organizației PSD Timiş a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naționale de Pensii Publice și președinte al consiliului de administrație. Numirea lui Ioan-Petru Căprariu a fost făcută de către premierul Viorica Dăncilă, fiind publicată în Monitorul Oficial de astăzi, 18 aprilie 2019.

Ioan-Petru Căprariu, aflat în conducerea Casei Județene de Pensii Timiș de aproape 30 de ani, este un membru de bază și cu o mare vechime în PSD Timiș.


„Sunt onorat pentru numirea făcută de către doamna premier Viorica Dăncilă, dar în același timp sunt conștient de responsabilitatea pe o voi avea din această nouă postură. Totodată, doresc să le mulțumesc colegilor mei din organizația PSD Timiș pentru toată susținerea pe care mi-o acordă”, a declarat Ioan-Petru Căprariu.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, salută decizia luată de către Guvernul României. „Încă un membru PSD Timiș pe o poziție de conducere la o instituție de nivel național este un motiv de mândrie pentru organizația noastră, care în repetate rânduri a demonstrat că este o echipă unită. Numirea colegului nostru reprezintă o dovadă a aprecierii implicării PSD Timiș în activitatea politică și nu numai, precum și o recunoaștere a profesioniștilor și a oamenilor de valoare pe care îi are organizația noastră județeană. Îl cunosc pe domnul Căprariu de foarte mulți ani, îl apreciez pentru felul în care a condus de zeci de ani instituția la nivel județean și am mare încredere în dumnealui în ceea ce privește activitatea pe care o va desfășura din noua poziție.”, a precizat președintele interimar al PSD Timiș, Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.