Suma fabuloasă pe care Călin Dobra susține că a alocat-o guvernul PSD...

Suma fabuloasă pe care Călin Dobra susține că a alocat-o guvernul PSD pentru obiectivele din județul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra susține că în județul Timiș ar fi fost alocată de către Guvernul PSD, din decembrie 2016 și până în prezent, o sumă fabuloasă. Este vorba, în total, de 1,82 miliarde de lei, bani care au mers pentru o serie de investiții.

“Investițiile în județul Timiș realizate de către Guvernul PSD din decembrie 2016 până în prezent, valoarea totală a proiectelor de investiții este de 1,82 miliarde de lei. Această sumă se împarte astfel : total investiții realizate – 336 milioane lei, total investiții în derulare – 960 milioane lei, total investiții contractate – 476 milioane lei și total investiții implementate de către Compania Națională de Investiții în județul Timiș – 45 milioane lei”, a detaliat șeful PSD Timiș.

Călin Dobra a amintit și care sunt proiectele din Timișoara finanțate de Guvernul PSD, pe listă aflându-se mai multe investiții care se vor realiza pe bani europeni.

“Continui cu proiectele finanțate de Guvernul PSD la nivelul municipiului Timișoara, pentru că apare în ultima perioadă același subiect, Guvernul PSD nu a susținut și nu susține județul Timiș.


Investiții în apă și canalizare – 180 milioane lei, Institutul Oncologic – 2,5 milioane lei, centura Timișoara Sud – 320 milioane, spitalul de copii – 15 milioane lei, calea ferată Caransebeș-Timișoara-Arad – 1,5 milioane lei, autostrada Timișoara-Moravița – 13 milioane lei, extinderea aeroportului din Timișoara – 15 milioane lei, construcția a 30 de locuințe ANL – 4 milioane lei, reabilitarea podului Eroilor și podului Ștefan cel Mare – 13 milioane lei, amenajare stradă Mircea Neamțu, extindere școală nr. 16, mansardare școală nr. 25, amenajare patru săli la Liceul Vlad Țepeș și mansardare – 6 milioane lei din fonduri guvernamentale. Sunt proiecte majore susținute de către Guvernul PSD din fonduri guvernamentale, din fonduri europene, pentru că atunci când spun din fonduri europene, este sumă și de la bugetul de stat acordată pentru susținerea acestor proiecte în municipiul Timișoara”, a afirmat Călin Dobra.

Șeful PSD Timiș a avut și un mesaj adresat “adversarilor politici”, cărora le transmite să aibă “tăria” de a recunoaște atunci când Guvernul alocări finanțări.

“Cred că e momentul să fim corecți și să recunoaștem atunci când primim o finanțare de la Guvernul României, și trebuie să vă spun că Primăria Timișoara a depus finanțări pe Programul Național de Dezvoltare Locală și a obținut 25 de milioane de lei pe diferite proiecte. Dar cred că trebuie să fim corecți și să recunoaștem acest lucru. Le cer adversarilor politici să critice atunci când este de criticat, dar să aibă și tăria și corectitudinea să recunoască atunci când primesc sume și au finanțări de la Guvernul României”, a conchis Călin Dobra.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.