Super-trotinetele electrice de la Timișoara. Două dintre ele au ajuns la 350...

Super-trotinetele electrice de la Timișoara. Două dintre ele au ajuns la 350 de kilometri depărtare, în Oltenia UPDATE Explicația oficialilor STPT

1
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Timișoara au inaugurat trotinetele electrice pentru transport public cu mai puțin de o lună în urmă, iar acum, chiar înainte de Paști, două dintre cele 25 de vehicule au părăsit „involuntar” orașul.

Cele două trotinete care ar trebui folosite doar pe raza Timișoarei sunt detectate de sistemul GPS în două localități diferite din aceeași zonă, în apropiere de Craiova.


Poziția celor două trotinete poate fi urmărită pe aplicația folosită pentru închirierea lor, acesta aflându-se la aproximativ 350 de kilometri de Timișoara, în localitățile doljene Motoci și Ghercești.

Vă reamintim că municipalitatea a cumpărat 25 de astfel de vehicule, în valoare de aproape 130.000 de lei, ca un prim pas pentru o nouă variantă de transport public în Timișoara. Trotinetele electrice pot fi închiriate gratuit, pentru cel mult 30 de minute, de către persoanele care au un card de călătorie eliberat de Societatea de Transport Public Timișoara, și descarcă o aplicație pe telefonul mobil.

UPDATE Conform reprezentanților STPT, cele două trotinete reperate de GPS în două mici localități din Dolj au fost trimise de fapt în service, acesta fiind motivul pentru care nu mai apar ca fiind în Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu au fost duse la acelasi service amandoua ?
    Cine le repara acolo in catunele alea ? :)) Vrajeala .. au fost furate si gata .. vandute de un angajat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.