Suspecți arestați preventiv după o lovitură de zeci de mii de euro

Suspecți arestați preventiv după o lovitură de zeci de mii de euro

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Deta, în urma investigațiilor efectuate, au identificat trei bărbaţi de 41 şi 58 de ani, bănuiţi de furt din locuință. Cei în cauză au fost arestaţi preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

„La data de 12 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat trei bărbaţi de 41 şi 58 de ani, bănuiţi de comiterea unui furt din locuință.


În fapt, la data de 24 noiembrie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, fără drept, într-o locuinţă situată pe raza oraşului Deta, iar din interior ar fi sustras 29.300 de euro, 200 de dolari şi 1.300 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat şi violare de domiciliu, bănuiţii fiind reținuţi pentru 24 de ore și introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș. Ulterior, la data de 13 aprilie a.c., instanța de judecată a emis pe numele acestora un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.