Tânăr de 19 ani, suspect în mai multe furturi, reținut de polițiști....

Tânăr de 19 ani, suspect în mai multe furturi, reținut de polițiști. Unde a dat ultima lovitură de 10.000 de lei

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 4 Timișoara, în urma investigațiilor efectuate, au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de furtul mai multor bunuri dintr-o societate comercială. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

„La data de 14 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 4 Timișoara au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de furt.


În fapt, în perioada 25 martie – 11 aprilie a.c., cel în cauză ar fi pătruns în mod repetat, prin efracție, într-o societate comercială situată pe strada General Dragalina din municipiul Timișoara, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (ceasuri, parfumuri, cosmetice etc.) în valoare de aproximativ 10.000 de lei. De asemenea, în data de 12 aprilie a.c., acesta ar mai fi pătruns în incinta unei locuințe, situată pe strada Tineretului din municipiu, de unde ar fi sustras o bicicletă. Prejudiciul a fost recuperat parțial”, a transmis IPJ Timiș.

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.