Victorie de serviciu pentru Timişoara Saracens. Campioana a depăşit-o din nou clar...

Victorie de serviciu pentru Timişoara Saracens. Campioana a depăşit-o din nou clar pe Dinamo

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timişoara Saracens / Facebook

Victorie fără probleme pentru Timişoara Saracens în ceea ce s-ar putea să fi fost ultimul joc pe teren propriu din acest sezon. „Leii” s-au impus cu 36-14 (22-0) în faţa lui Dinamo Bucureşti.

Bănăţenii au marcat patru eseuri în prima repriză, prin Ionuț Mureșan, Eugen Căpățînă, Tevita Manumua și Sione Taupaki, ceea ce a asigurat deja bonusul ofensiv în contul gazdelor.


Luke Samoa a transformat doar primul eseu, în timp ce alb-roşii nu au avut replică pe tabelă.

Partea a doua a mai adus două eseuri în contul „sarazinilor”. Luke Samoa și Vlăduț Zaharia au culcat balonul în terenul de ţintă advers. Transformările au fost reuşite de Gabriel Rupanu. Bucureştenii au redus din diferenţă pe finalul întâlnirii, prin două eseuri transformate.

În urma acestui rezultat campioana la zi a urcat pe locul 3 în clasament. Pentru Timişoara Saracens urmează o deplasare în penultima etapă a sezonului regulat al SuperLigii, pe terenul celor de la Tomitanii. Joc programat sâmbătă, 4 mai, de la ora 11.00. Ultima etapă înainte de play-off va fi tot „afară”, pe 11 mai la Cluj, cu „U”.

Timişoara Saracens: Taupaki, Căpăţână, Doge, Mureşan, Iftimiciuc, Tărăruş, V. Rus, Lazăr, Zaharia, Rose, Moala, Manumua, Popa, Shennan, Samoa. Rezerve: Rădoi, Boshoff, Pungea, Popârlan, Whitehurst, Rupanu, Neculau, Sabău. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.