Trei tineri din Timiș, arestați preventiv după ce au dat lovitura la...

Trei tineri din Timiș, arestați preventiv după ce au dat lovitura la șopronul unui consătean. Ce au furat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: brasovromania.net

Poliţiştii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au reţinut trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 27 de ani, bănuiţi de furtul unui utilaj agricol în valoare de peste 6.000 de lei dintr-o locuinţă situată pe raza localităţii Saravale. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiș, iar ulterior magistraţii au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

„La data de 02 aprilie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani, bănuiţi de furt din locuinţă.


În fapt, în noaptea de 31 spre 01 aprilie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin escaladarea porții de acces, într-un imobil situat pe raza localităţii Saravale, iar din curtea locuinței ar fi sustras un motocultor. Prejudiciul în valoare de 6135,8 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunul fiind restituit păgubitului”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de reţinere şi arestare Preventivă Timiş, iar ulterior magistraţii au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.