Unde a ascuns un tânăr o armă pe care a vrut să...

Unde a ascuns un tânăr o armă pe care a vrut să o aducă ilegal în țară

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Cenad, ieri dimineață, au verificat mașina cetăţeanului român C.A., în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Dolj, care se afla la volanul unui  autoturism, marca Audi, înmatriculat în Marea Britanie.

” La controlul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă și nedeclarată, în portbagajul acestuia, printre bagajele tânărului, o armă neletală, marca SMK B2 TRADITIONAL, calibru 4.5 mm, ambalată într-o folie.


Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că, pentru o astfel de armă este necesară deţinerea unui permis de port armă sau autorizație şi nici faptul că trebuie declarată la controlul de frontieră”, se arată în comunicatul de presă al ITPF Timișoara.

Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.