Vagoane în flăcări într-o gară din Banat. Pompierii au avut nevoie de...

Vagoane în flăcări într-o gară din Banat. Pompierii au avut nevoie de „întăriri” FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1040282578">

Mai multe vagoane de tren au fost mistuite de flăcări în această seară, în urma unui incendiu izbucnit în gara din Caransebeș.

Pompierii au fost alertați de un apel la 112 în jurul orei 20.15, iar la fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș.

Ajunse la locul incendiului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta violent la trei vagoane de tren dezafectate. Avand în vedere intensitatea incendiului, a fost solicitat în sprijin și un al patrulea echipaj de stingere. Cele trei vagoane staționau pe o linie secundara de cale ferata.

„Cele trei vagoane au fost distruse în totalitate, iar incendiul s-a propagat și la o construcție, anexă a gării, care se afla la circa trei metri de vagoane. A ars și acoperișul acesteia pe o suprafata de aproximativ 150 mp, fără a fi afectate încăperile. Incendiul nu s-a soldat cu victime”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Sursa imagini: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.