Vești bune în tabăra Implant pentru Refuz: videoclipul acustic pentru piesa „Apus“...

Vești bune în tabăra Implant pentru Refuz: videoclipul acustic pentru piesa „Apus“ are peste un milion de vizualizări VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-23280303">

Implant Pentru Refuz are parte de o primăvară cât se poate de rodnică. Alături de turneul național de lansare a melodiei „Substraturi“ care a ajuns până acum în Arad, Timișoara, Suceava, Iași, Craiova sau Râmnicu – Vălcea, băieții au anunțat că videoclipul piesei „Apus“ a trecut de peste un milion de vizualizări pe Youtube. În altă ordine de idei, astăzi luni 8 aprilie formația Implant pentru Refuz va susține un concert în studiourile Radio Guerilla, evenimentul find transmis live pe Facebook.

Zilele acestea doi dintre membrii formației Implant pentru Refuz și-au sărbătorit ziua de naștere: tobarul Alexandru Hera și basistul Florin Barbu, alături de urările sincere de „La mulți ani“, din partea numeroșilor fani ai trupei.

Turneul de promovare al noului single continuă în viitorul apropiat cu recitaluri în Oradea, Baia Mare, București, Brașov și Cluj , urmând ca în cursul verii artiștii să susțină și câteva concerte în cadrul unor festivaluri, printre care se numără Embargo Fest (Dudeștii Vechi), Slowride Transalpina Fest (Baia de Fier), Way Too Far Rock Festival (Ineu) sau Folk Rock Fest (Pitra Craiului).

Călătoria celor de la Implant Pentru Refuz a început în anul 1995, iar de atunci timișorenii au editat opt albume bine primite de amatorii de rock din întreaga țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.