Vom avea în sfârșit dezinsecție, deratizare și dezinfecție la Timișoara. Robu: „Le-am...

Vom avea în sfârșit dezinsecție, deratizare și dezinfecție la Timișoara. Robu: „Le-am atras atenția că noi suntem foarte exigenți aici în Timișoara”

0
DISTRIBUIȚI

dezinsectie

În sfârșit, după ani întregi de blocaje, în Timișoara va avea cine să facă dezinsecție, deratizare și dezinfecție. Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, că a fost semnat contractul cu firma specializată care a câștigat licitația.


Este vorba de Coral Implex SRL, din Ploiești.

„Încercăm marți să vă dăm detalii despre contractul de dezinsecție, deratizare și dezinfecție. Am semnat astăzi contractul, eu personal. În sfârșit, după atâția ani, iată am ajuns să avem și contract de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Firma câștigătoare în final va veni să-și prezinte intențiile, bunele intenții, așa cum le-a prezentat în fața mea, inclusiv resursele cu care va interveni, tehnologia cu care va interveni. Eu le-am atras atenția că noi suntem foarte exigenți aici în Timișoara, și cetățenii și administrația publică locală, și că ne-ar plăcea să avem o bună colaborare și să fie desigur spre satisfacția ambelor părți”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat că firma cu care a fost semnat contractul a dat asigurări că va lucra „extrem de serios”, astfel că Nicolae Robu este optimist că „nu vom mai avea de suferit de pe urma acestor insecte, respectiv celorlalte vietăți, șobolani și ce mai avem prin urbea noastră. Vor stropi așa cum scrie la carte, încât să se atingă obiectivele, populația să fie protejată de aceste vietăți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.