Acces gratuit la grădina zoologică, de Ziua Copilului, la Timișoara. Programul manifestărilor...

Acces gratuit la grădina zoologică, de Ziua Copilului, la Timișoara. Programul manifestărilor organizate de primărie

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a luat decizia de a organiza o serie de manifestări pentru a sărbători Ziua Copilului, marcată în fiecare an în data de 1 iunie. De data aceasta, reprezentanții instituției au pregătit un program care se întinde pe parcursul a două zile, în cadrul „Festivalului Copiilor”.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a orașului și include desene pe asfalt, baloane colorate, multe ateliere antrenante, jucării, dulciuri, jocuri şi distracţii în parcuri, pictură, dansuri sau plimbări cu barca.

Petrecerea dedicată Zilei Copilului va începe în Parcul Copiilor, vineri, de la ora 14.00, și se va întinde până în 1 iunie, la ora 20.00. „Pe tot parcursul celor două zile, copiii se vor bucura de o atmosferă plină de culoare şi veselie, asigurată de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme şi desene animate, precum Minnie şi Mickey Mouse. În plus, cei mici vor putea să joace câteva dintre cele mai îndrăgite jocuri din toate timpurile, ca şotronul, să îşi facă tatuaje temporare, să se joace cu baloane modelabile, să se admire „dansul” baloanelor de săpun”, a informat Primăria Timișoara.

Programul pentru 31 Mai:

14- Parada Portului Popular ( Piața Unirii, Piaţa Victoriei, Parcul Rozelor, Parcul Copiilor)
15-Ansamblul Voitegeana, Ansamblul Călușarii de la Jebel, Ansamblul Tolvegeana
15.30- Ansamblul Hora Timișului
16.30- Muzică și dansuri populare susținuite de formațiile de copii ale Ansamblului Timișul al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, Ansamblul Cununa Timișului, Centrului de Cultura, Ansamblului ,, Mladost’’’și ai Ansamblului ,,Eszterlanc’’

Programul pentru 1 Iunie, Parcul Copiilor:
Scena:
9.40- Anne Dance Studio
10-Ursul păcalit de vulpe- Teatrul Merlin
11- Dans cu Magnum și Suzane Dance
12-The Dancers-Şcoala de balet Alexandra Coca
13- ,,Ne antrenăm’’ cu Nextfit
14- Albă ca Zapada și mai mulţi pitici- Degetu’ Mic
15-Minisceneta ,,Prietenia’’, dezbatere, discurs- Vip Club Jr
15.30- Mini Mini Reflex
16- Zumba Party cu Nextfit
16.30- Şcoala de balet ,,Denisse’’
17- Dance with Francesca
17.20- Club Darinur
17.30- Antrenament distractiv cu Nextfit
18.30- Cromatik Voice
19.30- Incubatorul de Arta
20.15- Ana Moldovan
20.30- Andra Gogan

Activitățile desfășurate pe tot parcursul zilei de 1 iunie în Parcul Copiilor: plimbări de agrement pentru copii cu ATV-ul și barca, organizate de Formațiunea Salvo, atelier Teatrul Merlin, ateliere de pictură, modelaj, colaje şi grafică susținute de Palatul Copiilor, atelier ,, Culoarea Copilăriei’’, atelier ,, Povestea firelor colorate’’, atelier sustinut de Vip Club, atelier,, Happy Education’’, pictură pe fată cu Anca Basarab, atelier ,,Paradisul Copiilor’’, atelier de pictură pe ceramică, ,,Mega distracţie în lumea Super Eroilor’’, activitate susținută de Haziliţii, atelier Creativ cu baloane uriașe de săpun.

Primăria Timișoara mai transmite că accesul la Grădina Zologică va fi gratuit în 1 iunie.


Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 – 20.00, cu excepţia zilei de luni a fiecărei săptămâni. Activităţile desfăşurate pe tot parcursul zilei de 1 iunie în Grădina Zoologică: jocuri interactive Enter Game, atelier ,,Leul curajos’’ organizat de Little People, atelier ,, Paradisul Copiilor”. În caz de vreme urâtă, acțiunile programate se anulează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.