Accident într-o intersecție din Timișoara. O mașină de poliție a izbit în...

Accident într-o intersecție din Timișoara. O mașină de poliție a izbit în plin un BMW (foto)

1
DISTRIBUIȚI

O mașină de poliție a lovit în plin un BMW cu număr de Gorj la intersecția străzilor Demetriade și Alexandru Ioan Cuza din Timișoara.

Conform martorilor, Loganul MAI circula cu semnalele luminoase și acustice pornite, dinspre Calea Aradului spre Piața Mărăști, în timp ce BMW-ul circlula drept pe strada Demetriade. În urma impactului, un polițist din mașină a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.


Traficul în zonă a fost îngreunat în urma accidentului.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „O autospecială a IPJ Timis ce avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase circula pe str. Cuza dinspre Calea Aradului, iar la intersecție cu strada Demetriade a pătruns pe culoarea roșu a semaforului, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula pe str. Demetriade. În urma accidentului au rezultat două victime, cei doi polițiști”, a transmis IPJ Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Art.62.
    La intrarea în intersecţiile unde lumina roşie a semaforului este în funcţiune ori indicatoarele obligă la acordarea priorităţii de trecere, conducătorii autovehiculelor prevăzute la art. 61 alin. (1) trebuie să reducă viteza şi să circule cu atenţie sporită pentru evitarea producerii unor accidente de circulaţie, în caz contrar urmând să răspundă potrivit legii.
    Când două autovehicule cu regim de circulaţie prioritară, care se deplasează în misiune având semnalele luminoase şi sonore în funcţiune, se apropie de o intersecţie, venind din direcţii diferite, vehiculul care circulă din partea dreaptă are prioritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.