Accident pe una dintre cele mai circulate șosele din vestul țării, un...

Accident pe una dintre cele mai circulate șosele din vestul țării, un șofer a rămas încarcerat FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Două mașini s-au ciocnit frontal în această după-amiază pe DN79, între Arad și Oradea, în zona Domeniilor Lupaș. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a izbit de un copac, șoferul aflat singur în mașină rămânând încarcerat. În celălalt automobil implicat se aflau trei persoane.

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD de la Arad și Curtici, un echipaj de descarcerare și un echipaj de la SAJ Sântana. Șoferul încarcerat a fost extras din mașină, conștient, și a fost predat echipajului SMURD.

UPDATE „Astazi, în jurul orelor 13.30, un bărbat de 67 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe D.N.79, km 19+4m, în afara localității Zimandu Nou, pe sensul de mers spre Chisineu-Criș, iar la un moment dat a efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa pe contrasens, condus de un tânăr de 22 de ani, din com.


Pilu. În urma accidentului a rezultat vătămarea gravă a conducătorului de 22 de ani și rănirea ușoară a șoferului de 67 de ani, precum și a unei femei de 58 de ani și a unui tânăr de 14 ani, pasageri în primul autoturism. Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Pe numele conducătorului de 67 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Arad.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.