Deja retrogradata ACS Poli primeşte vizita Argeşului în ultima intermediară. Valeriu Răchită:...

Deja retrogradata ACS Poli primeşte vizita Argeşului în ultima intermediară. Valeriu Răchită: „Nu am simţit o apropiere a comunităţii timişorene”

0
DISTRIBUIȚI

Retrogradată sportiv după eşecul de la Bacău, ACS Poli primeşte mâine vizita lui FC Argeş în ultima intermediară a B-ului. În ciuda ratării obiectivului primordial Valeriu Răchită rămâne la echipă până la finalul sezonului, unul după care viitorul clubului timişorean e în ceaţă.

Deşi se afla la 12 puncte de Pandurii după runda 34, ACS Poli este deja picată în C deoarece în weekend Energeticianul (locul 16) 36 de puncte, primeşte chiar replica gorjenilor, care au 38 de puncte, astfel că, indiferent de rezultatul acestui meci formaţia de pe locul 18 nu mai poate face un salt de trei poziţii în clasament.

„Aştept o izbucnire de orgoliu din partea jucătorilor, să câştigăm meciul, să ne facem datoria toţi care suntem la Poli până la ultimul meci şi sper într-o victorie. Înâlnim o echipă bună, FC Argeş, de tradiţie, care a câştigat la Ploieşti cu Petrolul, a câştigat ultimul joc, cu Ripensia. Noi venim după o înfrângere cu Aerostar, din păcate şi acolo am pierdut trei jucători. Încă o dată am demonstrat, în ciuda unora, noi ne-am respectat blazonul jucând toate meciurile la maxim. Dovadă şi cele două fracturi pe carel e avem, accidentări, cartonaşe roşii”, a declarat azi Valeriu Răchită.

Managerul general al lui ACS Poli cere jucătorilor săi să dea maximum şi în speranţa de a mai urca măcar un loc în clasament.


Echipa timişoreană are însă şi mari probleme de lot în acest moment. Uyi e suspendat, Olteanu e în continuare accidentat şi se fa eforturi pentru recuperarea lui Bădăuţă. „Nu am altă soluţie, sper să joace… am 13 seniori dacă azi nu se accidentează nimeni”, a precizat Răchită. Calugher şi D. Munteanu au suferit accidentări grave contra Aerostarului, în schimb se va putea miza pe D. Moldovan, Codrea, Golda şi Buzan, reveniţi din suspendări.

„FC Argeş e susţinută la maximum de autorităţile locale, cu banii la zi… Ceea ce nu s-a întâmplat aici. Eu de când sunt nu am simţit o apropiere a comunităţii timişorene faţă de Poli. Au jucători cu experienţa Ligii I, chiar doi foşti elevi ai mei, Vasile Gheorghe şi Buhăescu, pe care-l ştiu foarte bine, tineri din propria pepinieră, care au dat satisfacţii în Liga a II-a, îşi propun la anul să ajungă în Liga I”, a mai spus Răchită.

„Am stat de vorbă cu jucătorii să obţinem maximum, vom juca la potenţialul pe care-l avem la ora actuală. Orice s-ar întâmpla vom juca numai şi numai pe teren”, a mai adăugat tehnicianul.

ACS Poli o va întâlni pe FC Argeş în runda 35, mâine, de la ora 18.00, pe „Electrica”. Tot mâine, dar de la ora 13.00, la Ghermăneşti, ASU Politehnica dă piept cu Snagovul, „Băieţii în ghete” mai au nevoie teoretic de o victorie pentru a-şi asigura matematic locul în acest eşalon. În schimb, cu mai puţine griji, joi, de la ora 20.00, pe „Dan Păltinişanu”, Ripensia întâlneşte Petrolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.