ACS Poli îşi numără minutele rămase de jucat în B. Doi tineri...

ACS Poli îşi numără minutele rămase de jucat în B. Doi tineri localnici, excluşi permanent de Răchită înaintea decolării spre Bacău

0
DISTRIBUIȚI
Olteanu, incert, Moldovan printre absenţii siguri de mâine

Deziluzia trăită cu „U” aproape a îngropat şansele lui ACS Poli la supravieţuire. Echipa pregătită de Valeriu Răchită îşi poate lua în mare parte adio de la rămânerea în Liga a II-a dacă pierde mâine pe terenul contracandidatei Aerostar Bacău. Ca misiunea să fie şi mai dificilă în Moldova, timişorenii au mai mulţi suspendaţi şi accidentaţi iar managerul general a hotărâr să nu mai mizeze pe doi tineri care au fost oricum lăsaţi des în afara lotului.

„Cei care vor intra vor fi determinaţi, pregătiţi, să scoată un rezultat pozitiv… Mai sunt 15 puncte puse în joc, suntem la 12 puncte de linia roşie, noi încercăm să câştigăm toate punctele puse în joc. Dar sunt factori colaterali, cum a fost la jocul cu U Cluj, am început de la 0-1 printr-un penalti inventat. Sperăm ca oamenii în ngeru, arbitrii, să ne lase să jucăm, dorim doar respect şi corectitudine. Promit că ne vom bate pentru fiecare punct, sperăm la sfârşit să ştim ce avem de făcut la reluarea campionatului.


Sunt probleme la toate echipele şi vom vedea”, a declarat Valeriu Răchită.

ACS Poli nu poate miza pe terenul de lângă aerodromul băcăuan pe nu mai puţin de cinci suspendaţi: Golda, Buzan (ambii pentru eliminări), D. Moldovan, Bădăuţă şi Codrea (cumul de „galbene”). De asemenea V. Olteanu ar putea rata partida din cauze medicale.

Nici moldovenii nu se simt deloc confortabil, fiind cotaţi cu şanse mari să fie următoarea echipă condamnată, mai ales după eşecul de pe terenul Ripensiei, 0-1 săptămâna trecută. Meci după care Florin Bratu s-a despărţit de echipă iar „secundul” Andrei Vatră va asigura „interimatul” pe banca moldovenilor. „Este o vorbă că după ce se schimbă antrenorul echipa reacţionează pozitiv, însă nu mereu. Am fost la meciul cu Ripensia, au pierdut pe final. Sunt o echipă cu jucători puternici, unii cu experienţa Ligii I, probabil antrenorul secund nu va schimba foarte multe din punct de vedere tactic”, a conchis Răchită.

D. Pop şi Bîrnoi, „istorie”

Deşi a susţinut că doreşte să le mai dea şanse pe parcursul sezonului de primăvară, „Vivi” Răchită a anunţat astăzi că David Pop şi Cosmin Bîrnoi nu mai fac parte din „planuri”. „Pentru mine important e vestiarul, au fost lucruri neconforme cu vestiarul unei echipe de fotbal profesionist şi s-a decis ca cei doi jucători să rămână pe bară până la finele campionatului”, a explicat Răchită în cadrul declaraţiilor făcute azi. La fel ca înaintea jocului cu ASU Poli nu a fost organizată o conferinţă de presă propriu-zisă.

Partida Aerostar – ACS Poli se dispută mâine, de la ora 11.00, în runda a 34-a. Echipa din Bacău, locul 17, are 32 de puncte, cu şase mai multe decât bănăţenii. În cazul unui eşec sâmbătă, coroborat cu un rezultat pozitiv al „pandurilor” în Pantelimon cu Metaloglobus, formaţia timişoreană este ca şi picată în C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.