ACS Poli a pierdut la limită pe terenul Petrolului. Elevii lui Valeriu...

ACS Poli a pierdut la limită pe terenul Petrolului. Elevii lui Valeriu Răchită au rezistat aproape 70 de minute

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a jucat pe „OZN Arena” cu gândul să facă o figură frumoasă după ce deznodământul din clasament i-a fost clar negativ. Timişorenii au rezistat aproape 70 de minute in faţa unei formaţii a Petrolului care nu a impresionat in mod deosebit, dar care s-a impus cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Sergiu Arnăutu in minutul 68.

Prima parte de pe „Ilie Oană” a fost una cu puţine ocazii. Gazdele au dominat steril şi au avut prima şasnă după o greşeală defensivă, dar Arnăutu nu a reuşit să-l invingă pe Moldovan in minutul 11. Oaspeţii au avut un şut bun in minutul 34 prin Bădăuţă, dar cam atât până spre final. Pe finalul reprizei timişorenii au scăpat şi de ocazia lui Ţicu, care a şutat peste poartă din careu.

Partea a doua a inceput mai abrupt cu două şanse bune in dreptul lui Rusu, in minutele 46 şi 55, dar acesta nu a cadrat pe poartă.


Galben-albaştrii au punctat in cele din urmă in minutul 68, după o minge pierdută de Bădăuţă şi fructificată de Arnăutu, care a preluat in marginea careului şi a trimis in cros, făcând ca plonjonul lui Moldovan să fie in van.

Pe final Răchită l-a trimis in teren şi pe puştiul Daminescu, dar ACS Poli nu a fost departe de o surpriză. In minutul 89 Chemin a executat o „liberă” in careu şi Paramatti a ajuns balonul insă mingea a „căzut” doar pe direcţia goalkeeperului.

Petrolul rămâne astfel in cărţi pentru locul 3, in timp ce ACS Poli a prestat un joc destul de solid pentru o grupare deja retrogradată şi cu viitor incert.

Petrolul: C. Lungu – Borţa, Ghinga (cpt.), Puşcaş, Ţicu – N. Popescu, M. Chindriş, Bucşa, R. Moldoveanu (83, Ţigănaşu) – B. Rusu (72, R. Enache), Arnăutu. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

ACS Poli: D. Moldovan – Ţîgîrlaş, Paramatti (cpt.), Uyi, V. Olteanu – D. Codrea, L. Oprea (87, Daminescu) – Sidorenco (63, Golda), Chemin, Buzan (78, Stere) – Bădăuţă

Tehnicianul lui ACS Poli a vorbit pentru Digi Sport după eşecul la limită „de acasă”, din Prahova. „Imi pare rău că am pierdut, mâhnit, supărat, dar parcă e mai dulce infrângerea când o suferi pe terenul echipei de suflet… le urez baftă să ajungă la barajul de Liga I. Fotbalul se joacă pe teren, noi am apărat brandul Poli Timişoara, mai mult noi care suntem din alte părţi decât bănăţenii adevăraţi… De patru luni nu am vorbit cu patronatul – să-i zic aşa. Străinii au venit la mine şi au spus că poate săptămâna viitoare merg acasă, că nu mai pot să-şi plătească salariile…”, a declarat Valeriu Răchită pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.