ACS Poli, picată în C după eşecul de la Bacău. Valeriu Răchită...

ACS Poli, picată în C după eşecul de la Bacău. Valeriu Răchită a promovat juniori pentru a completa lotul

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timişoara nu mai are cum să rămână în Liga a II-a. Formaţia pregătită de Valeriu Răchită a irosit ultima oportunitate prin eşecul de la Bacău, cu Aerostar, scor 0-1. Bănăţenii ar fi avut nevoie de măcar un egal pentru a păstra şanse teoretice la supravieţuire.

Meciul din Moldova, abordat cu o grămadă de absenţe de către timişoreni, a început totodată extrem de prost pentru ACS Poli. În minutul 3 Cătălin Vraciu, jucător trecut şi pe la echipa bănăţeană, a deschis scorul cu o reluare din şase metri la centrarea lui Buhăcianu.

Echipa lui Răchită a avut câteva şase după golul încasat, dar acţiunile lui Calugher şi Sidorenco nu s-au încheiat cu o reuşită în dreptul lui ACS Poli.


Gazdele au trimis în minutul 69 în transversală prin Ciocâlteu.

Mai mult, pe final bănăţenii au rămas în zece oameni prin eliminarea lui Uyi pentru cumul de „galbene”. În ciuda unor cornere consecutive în prelungiri, formaţia timişoreană a ieşit învinsă şi retrogradată din lupta de lângă aerodromul băcăuan.

ACS Poli a rămas cu 26 de puncte şi nu mai poate ajunge nicicum matematic pe locul 15. Asta deoarece Pandurii, deşi a pierdut, rămâne la 12 puncte distanţă şi mai are de jucat în weekendul viitor cu Energeticianul (locul 16), grupare cu 36 de puncte acum şi cu avantaj la „directe” în faţa timişorenilor.

Aerostar Bacău: Fl. Muntean – Mihălăchioae, Alin Mutu, Vişinar, D. Drugă, H. Ilie (55, Ardei), I. Chirilă, Tăbăcariu, Ciocâlteu, Vraciu (cpt., 83, Adăscăliţei), Buhăcianu. Antrenor: Andrei Vatră

ACS Poli: Began – Ghidurea, Paramatti (cpt.), Uyi, A. Manolache – Ţîgîrlaş, Calugher (45, Stere), D. Munteanu (54, Iovanovici), L. Oprea, Chemin – Sidorenco. Antrenor: Valeriu Răchită. Pe bancă: M. Contra – Daminescu, Românu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.