ALERTĂ Furtuna violentă a lovit Timișoara VIDEO UPDATE 5 Copac smuls de...

ALERTĂ Furtuna violentă a lovit Timișoara VIDEO UPDATE 5 Copac smuls de furtună și căzut peste tramvai

0
DISTRIBUIȚI

Meteorologii au lansat, în urmă cu câteva minute, o nouă alertă cod portocaliu de vreme severă imediată. Furtuna violentă a ajuns la Timișoara. Ploile torențiale vor depași 35 – 40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, vânt puternic cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice. Alături de Timișoara sunt vizare Sânnicolau Mare, Gătaia, Giarmata, Dudeștii Vechi, Ghiroda, Sânandrei, Comloșu Mare, Orțișoara, Cenad, Giroc, Moșnița Nouă, Teremia Mare, Liebling, Jamu Mare, Sacoșu Turcesc, Tomnatic, Tormac, Dumbrăvița, Gottlob, Remetea Mare, Beba Veche, Bucovăț, Valcani, iar în județul Arad: Pecica, Nădlac, Vinga, Secusigiu, Semlac, Felnac, Șeitin, Peregu Mare. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Ieșirea din Timișoara spre Săcălaz este blocată din cauza unui copac căzut  pe șosea, conform unor cetățeni care treceau prin zonă.

UPDATE 2 La ISU Timiș s-a alertat grupa operativă pentru a gestiona situațiile apărute în urma furtunii care mătură județul.

UPDATE 3 Terasele din Piața Unirii au fost devastate de vântul puternic. Umbrelele și câteva mese au fost culcate  la pământ de rafalele de vânt.

UPDATE 4 Pompierii intervin în Piața Unirii pentru a îndepărta un acoperiș luat de furtună și pe străzile 1 Decembrie și Calea Girocului unde au căzut copaci pe carosabil. De asemenea, în Piața Regina Maria, peste drum de spitalul de copii, sunt crengi căzute pe șosea.

 

UPDATE 5 Un copac a fost smuls de furtună în stația de tramvai de la intersecția străzilor 1 Decembrie cu FC Ripensia și a căzut peste linii.


Cablurile au atenuat căderea din fericire, doar câteva crengi ajungând pe tramvaiul oprit în stație. Pompierii și echipele STPT intervin pentru degajarea copacului.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.