Alin Popoviciu se spală pe mâini de dezastrul din PNL Timiș: ”De...

Alin Popoviciu se spală pe mâini de dezastrul din PNL Timiș: ”De ce am fost răspunzător, am luat cu 12% peste USR”

0
DISTRIBUIȚI

Secretarul general al PNL Timiș, Alin Popoviciu, se spală pe mâini de rezultatul dezastruos pe care partidul l-a obținut la europarlamentare, situându-se pe locul 2 după alianța USR_-PLUS care a obținut cu aproape patru procente în plus la nivel județean.


Conform rezultatelor numărătorilor paralele, în Timișoara USR a avut 17% în plus fața de partidul condus de primarul Nicolae Robu, care a fost aici sub media națională a partidului.

Întrebat de PRESSALERT.ro cum comentează rezultatele și dacă se gândește să demisioneze, Alin Popoviciu a declarat că ”eu nu pot sa le comentez decât după o analiză în interiorul filialei. De ce am fost răspunzător, de ce s-a întâmplat în județ, am luat cu 12% peste USR”. Vom analiza”. Întrebat de rezultatul umilitor obținut în Timișoara, Popoviciu a susținut că ”existp un președinte de Timișoara ( viceprimarul Dan Diaconu, n.a.), există un biroul municipal al PNL. Am avut sarcinile împărțite. Repet discuția nu o fac la telefon, o vom la partid”. Întrebat dacă Nicolae Robu are vreo vină pentru rezultatul catastrofal din Timișoara, Alin Popoviciu a susținut că ”nu este o întrebare la care să îți răspund la telefon. Este o analiză pe care o s-o facem în interiorul PNL Timiș”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.