Amenzi pentru mizeria lăsată de comercianții din piața aflată în zona Gheorghe...

Amenzi pentru mizeria lăsată de comercianții din piața aflată în zona Gheorghe Lazăr FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au aplicat sancțiuni de aproape 10.000 de de lei pentru deșeuri unor vânzători ambulanți și firme care funcționează pe str. Gh. Lazăr din Timișoara.

Potrivit Poliției Locale Timișoara, oamenii legii au acționat, ieri, în zonă, ca urmare a unor sesizări din partea cetățenilor care au reclamat mizeria lăsată de comercianții de la piața amenajată în zona Gh. Lazăr.

Astfel, în urma verificărilor efectuate au fost aplicate un număr de șapte amenzi pe linie de comerț neautorizat, abandon de deșeuri în piață și nerespectarea regulamentului de piață, în valoare de 1.900 lei.

De asemenea, tot pe str. Gh. Lazăr, în apropierea acestei piețe, unde se află un complex comercial în cadrul căruia funcționează mai multe firme, s-a luat măsura sancționării în cazul a trei dintre acestea, un bar, o frizerie și o farmacie. Cele trei societăți nu au gestionat corespunzător deșeurile și le-au depozitat pe domeniul public, sancțiunile fiind de câte 2.500 lei fiecare.

„Poliția Locală atrage atenția atât firmelor, cât și comercianților să respecte legislația privind depozitarea resturilor și gestionarea deșeurilor, deoarece au existat situații când în această zonă au fost abandonate cantități semnificative de gunoaie în mijlocul trotuarului, peste care vânzătorii ambulanți au pus la rândul lor resturi, creând în zonă un aspect inestetic și neigienic.


Polițiștii locali vor efectua în continuare verificări, având în atenție în cadrul patrulărilor și locația menționată”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.