Apare încă o bandă în sensul giratoriu de la AEM. Ce planuri...

Apare încă o bandă în sensul giratoriu de la AEM. Ce planuri mai are primarul Robu pentru fluidizarea traficului

0
DISTRIBUIȚI

sens giratoriu aem

Nicolae Robu a vorbit, astăzi, în cadrul conferinţei de presă de la Primăria Timişoara, despre o serie de măsuri pe care municipalitatea intenţionează să le ia cu scopul fluidizării traficului. Astfel, potrivit edilului-şef, pe FC Ripensia va fi realizată şi a patra bandă, care va fi dedicată mijloacelor de transport în comun, ambulanţelor şi echipajelor ISU.

„Trebuie realizată a patra bandă pe FC Ripensia, trebuie să avem o bandă dedicată pentru transportul în comun şi pentru Salvare, ISU. Este obligatoriu să avem aşa ceva şi asta se va face. Pe parcursul acestui an vom face a patra bandă. Eu am anticipat că va fi nevoie, de la început am spus că va fi un experiment şi vom vedea ce este de făcut pentru ca lucrurile să fie făcute pentru mai binele oraşului, că nu dorim să facem să ne fie mai rău.


Pe str. Cluj se circulă excepţional, nu mai există acele cozi la intrarea pe Liviu Rebreanu, descărcarea este acum imediată. Dacă vă aduceţi aminte, la orele de vârf era cumplit. Sigur, un bulevard atât de încărcat de trafic nu poate fi descărcat automat de tot ce intră pe el, dar se intră mult mai uşor acum. Se impun şi alte intervenţii. Eu am mai explicat şi altădată, trebuie să vezi sistemul de trafic în ansamblul lui, intervenţiile punctuale nu rezolvă problemele”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a mai precizat şi că există un proiect în lucru cu privire la realizarea a încă unei benzi de circulaţie în sensul giratoriu de la AEM, pe Calea Buziaşului.

„Noi avem acum un proiect, să mai facem încă o bandă în giraţia de la AEM, în Calea Buziaşului, pentru că acolo este un alt nod de sufocare. B-dul Liviu Rebreanu aduce foarte multe maşini şi ele nu pot fi preluate de acea intersecţie. Vom face şi acolo o descărcare mult mai bună, vom creşte capacitatea acelei intersecţii. Sunt foarte multe lucruri pe care le vom face. Pe Calea Aradului avem intervenţii, vom interveni cât de curând şi pe str. Michelangelo şi e o preocupare specială a noastră fluidizarea traficului pentru că ştim cât de multă lume este afectată”, a afirmat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.