Aproape 8.000 de locuri pentru micuții din Timiș care merg pentru prima...

Aproape 8.000 de locuri pentru micuții din Timiș care merg pentru prima oară la grădiniță

0
DISTRIBUIȚI

După etapa de reînscriere, dedicată micuților care frecventează în acest an o grădiniță și vor să meargă și în anul școlar următor, de mâine se va da și startul înscrierilor copiilor care vor păși pentru prima oară într-o astfel de unitate de învățământ, din toamnă.

Inspectoratul Școlar Timiș informează că din cele 19.778 de locuri disponibile în grădinițele din județ, 11.956 au fost ocupate de copiii reînscriși.


Astfel, au mai rămas 7.822 de locuri, care urmează să fie ocupate în perioada următoare.
Potrivit calendarului făcut public de Ministerul Educației Naționale, înscrierea copiilor nou-veniți în grădinițe se va realiza începând de mâine, 21 mai.

„Ocuparea locurilor libere, după finalizarea procesului de reînscriere, se va face, de regulă, în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă, astfel: grupa mare, grupa mijlocie şi grupa mica. În situaţia în care, într-o unitate de învăţământ, numărul cererilor de înscriere este mai mare decât numărul locurilor libere, vor fi aplicate, succesiv, criterii de departajare generale și criterii de departajare specifice”, a informat Ministerul Educației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.