Şi a fost derby! ASU Politehnica a câştigat pe terenul lui UTA...

Şi a fost derby! ASU Politehnica a câştigat pe terenul lui UTA la două goluri diferenţă FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2058534579">

ASU Politehnica s-a revanşat faţă de suporterii viola după eşecul cu ACS Poli. „Băieţii in ghete” au evoluat cu atitudinea dorită de fani la Arad şi s-au impus cu 2-0 in faţa lui UTA prin golurile lui Ignea şi Manea.

În sfârşit cu două galerii la Arad, noul Derby al Vestului a fost cu adevărat derby. Cei patru sute de fani ai oaspeţilor au avut un sector incăpător din care s-au făcut bine auziţi, iar UTA a avut un public pe măsura posturei de gazdă. Jucătorii s-au ridicat cu greu insă la nivelul publicului.

Primele acţiuni au fost ale alb-roşiilor, formaţia mai bine clasată. Dar ASU Poli a deschis scorul la primul contraatac. In minutul 10 Alin Manea a pătruns din banda dreaptă, a centrat la colţul lung, de unde Ignea, din plonjon, a trimis in poartă şi a declanşat prima „nebunie” in sectorul vizitator.

Tot UTA a controlat mai mult in continuare, dar „Băieţii in ghete” au arătat ceva ce le-a lipsit la duelul cu ACS: atitudine, determinare şi un strop de inspiraţie. Determinarea a venit cu costurile ei, o grămadă de cartonaşe galbene pentru Dros şi compania. Melinte şi C. Rus au fost principalii finalizatori ai arădenilor, dar de fiecare dată in prima Murariu a avut răspuns.

Repriza a doua i-a găsit din nou mai la cutie pe alb-violeţi, care insă s-au desprins ca un arc pe fiecare contră. Deşi Şeroni şi-a folosit intregul bagaj tehnic, Murariu a respins excelent şi in partea secundă o reluare acrobatică a fundaşului.

Lovitura decisivă a venit in minutul 71, la pătrunderea lu Ursu, acesta a trimis elegant, mingea a lovit transversala doar pentru a ajunge in gheata lui Manea, care a reluat din apropiere sub bară.

Mai mult, pe final, arădenii au rămas in inferioritate numerică după eliminarea lui Neagu, care l-a oprit pe Ursu din drumul către poartă.

Cele trei puncte ii oferă un respiro important lui ASU Poli şi in clasament, acolo unde s-a distanţa la şase puncte de zona roşie.

UTA: Orlic – Costin, El Hasni, Şeroni (80, Isac), Copaci – Melinte, Neagu – Ciucur,D. Popa (46, Hrezdac; 90+2, Iuga), Kanda – C. Rus. Pe bancă: Bodea – Gavrilă, Oroian, Al. Manea. Antrenor: Cristian Păcurar.

ASU Politehnica: Murariu – Motreanu, Scutaru, Coadă, Cherecheş – Dros, B. Vasile – Manea (78 Plămadă), Ignea, M. Ene (64, Bedea) – Ursu (88, Cr. Ene). Pe bancă: Borbei – Cojocaru, Vidrăsan, Jurj. Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.