ASU Politehnica, la un minut distanţă de răpunerea liderului. Clinceniul a egalat...

ASU Politehnica, la un minut distanţă de răpunerea liderului. Clinceniul a egalat în prelungiri pe „Ştiinţa”

0
DISTRIBUIȚI

„Băieţii în ghete” au trecut pe lângă un succes cu rezonanţă în faţa ocupantei primului loc din Liga a II-a. ASU Politehnica a fost condusă de Academica Clinceni, a preluat conducerea în repriza secundă, dar a primit gol în al treilea minut al prelungirilor şi jocul de pe „Ştiinţa” s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Mutat pe „Ştiinţa”, jocul cu liderul Clinceni a fost destul de spectaculos. Începutul a fost favorabil oaspeţilor, care au deschis scorul devreme, în minutul 15. O fază încâlcită în careul timişorean, la care Mera a încercat să respingă, a dus balonul în opt metri la Adrian Şut, care a trimis sub bară, învingându-l pe Borbei, debutant ca titular. În ciuda golului primit, atât Borbei, cât şi colegii săi au arătat lucruri bune în restul timpului. Tânărul portar de nici 16 ani a avut câteva intervenţii bune iar ASU Poli a reuşit să împingă jocul în terenul ilfovean. Insistenţa a fost recompensată prima dată în minutul de prelungire al primei părţi, când Ursu a fost servit în careu de Ignea, şi a trimis în cros pe lângă braţul stâng al lui Vâlceanu pentru 1-1.

Repriza a doua a început excelente pentru alb-violeţi de această dată.


Iar în minutul 53, mai mult sau mai puţin surprinzător liderul era condus cu 2-1 la Timişoara. Cherecheş a centrat de pe linia de fund şi acelaşi Ursu a deviat la colţul lung din careul mic. Mai mult, ASU Poli a trecut în câteva rânduri pe lângă 3-1, dar Vidrăsan şi Cr. Ene, care l-a înlocuit pe accidentatul Ursu, au fost imprecişi în careu. În minutul 90 Borbei a avut două intervenţii excelente, prima dată la o „liberă” trimisă de Barbu, apoi la un şut la colţul din stânga. Dar, în loc de o nouă victorie în faţa unui „uriaş” al acestui nivel, „Băieţii în ghete” au fost egalaţi în al treilea minut al prelungirilor prin execuţia lui Vlad Mihalcea, la care Borbei nu a mai avut ce să facă, mingea oprindu-se în vinclul din dreapta goalkeeperului.

ASU Poli rămâne la şase puncte distanţă de zona roşie a clasamentului, având 42 de puncte după 34 de etape. Clinceniul, prin remiza salvată la Timişoara, rămâne pe 1 cu un punct în faţa Chindiei.

ASU Politehnica: Bordei – Motreanu, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – Coadă, A. Ignea – Alin Manea, M. Ene (81, Schieb), Bedea (66, Vidrăsan) – O. Ursu (62, Cr. Ene). Antrenor: Cosmin Petruescu

Academica Clinceni: Vâlceanu – Găină (69, Paţurcă), An. Răuţă, Patriche (cpt.), M. Dobrescu – B. Barbu, Şut – Cr. Dumitru (61, Nicola), V. Olariu, R. Ion (61, V. Mihalcea) – Al. Buziuc. Antrenor: Ilie Poenaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.