ASU Politehnica abordează fără griji ultimul meci din acest sezon. Costel Pantilimon...

ASU Politehnica abordează fără griji ultimul meci din acest sezon. Costel Pantilimon i-a vizitat pe „Băieţii în ghete”

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica dă piept sâmbătă in ultima rundă a Ligii a II-a cu Metaloglobus, chiar echipa care i-a făcut liniştit finalul de campionat prin victoria cu Energeticianul. Tehnicianul Cosmin Petruescu are astfel posibilitatea să trimită in teren şi jucătorii care nu au prins foarte multe minute in sezonul de primăvară. „Băieţilor in ghete” le face cu ochiul şi şansa de a fi prima intre vestice când se trage linie.

„Ne aşteaptă o partidă care chiar dacă aduce un aer de vacanţă, clar nu va fi aşa. Cel puţin nu din punctul nostru de vedere, nici al lor. Am văzut că tratează cu maximă seriozitate partida, au plecat cu două zile mai repede… Intâlnim revelaţia prin rezultatele venite pe fondul unor transferuri foarte bune făcute in pauza dintre tur şi retur, jucători cu valoare incontestabilă, precum fraţii Herea, Ghenovici şi alţi jucători din compartimentul defensiv…”, a declarat Cosmin Petruescu.

„Mă bucur că nu s-a adeverit pronosticul meu. Că se va juca până in ultima etapă. Chiar dacă nu e un obiectiv indrăzneţ, mă bucur că vom fi la startul Ligii a II-a şi in sezonul următor. Am navigat in ape tulburi dar mă bucur că nu am fost in mijlocul vârtejului sau in Triunghiul Bermudelor. Mă bucur că am avut capacitatea să fim la distanţă de locurile periculoase…”, a mai spus „Conferenţiarul”.

„Principalul” lui ASU Poli ar putea folosi mai mulţi tineri in acest joc. „Cu siguranţă obiectivul de clasament, de a evita retrogradarea a fost atins, consider că şi celelalte, intr-o măsură, au fost atinse. Promovarea de jucători tineri la nivelul Ligii 2. Nu cred că am aliniat două meciuri consecutive acelaşi prim 11 din diferite motive. Cu siguranţă in meciul de sâmbătă vom incerca sa alcătuim o echipă cu jucători mai putin folosiţi.


Indiferent de numele care vor intra pe teren suntem obligaţi să câştigăm. Ultima impresie contează foarte mult… Noi am aliniat constant jucători U21, unii sunt pe o perioadă lungă sub contract, Borbei, Jurj, Coadă, Cherecheş, Dros, Manea, sunt jucători pe care ne vom baza şi in sezonul următor, Trip la fel”, a adăugat Petruescu. Singurul absent din tabăra gazdelor e Adrian Bedea, suspendat.

„Metalo”, prin 3-0 cu Energeticianul, are meritul că i-a liniştit şi pe timişoreni in vederea finalului. Laszlo Balint, tehnicianul echipei din Pantelimon, a fost deja acontat de rivala UTA pentru ediţia următoare. „Văzând rezultatele, şi-au apărat corect şansele, indiferent de rezultat nu ne-am pus problema că nu ar fi jucat la modul cel mai serios… a fost un campionat curat, care s-a jucat pe teren… Cu siguranţă ne dorim şi mai mult in sezonul viitor să-l batem. Victoriile echipelor din fruntea clasamentului erau scontate, dar cele ale lui Metaloglobus au surprins…”, a precizat Cosmin Petruescu cu referire la mutarea lui Gyuszi Balint pe Mureş.

„Eu imi doresc foarte mult să câştig meciul de sâmbătă, rămâne de văzut dacă cele din faţă, UTA, Ripensia, pot fi depăşite”, a conchis „Conferenţiarul” cu referire la situaţia din clasament.

„Panti”, adversar la tenis cu piciorul

Relaxarea dinaintea ultimei etape s-a văzut şi azi, când o parte a staffului a participat la partide de tenis cu piciorul. Costel Pantilimon, ex-polistul care a incheiat pe 9 in Championship cu Nottingham Forrest, a făcut pereche cu vărul său, portarul alb-violeţilor, Rareş Murariu, dar şi cu maseurul Adrian „China” Rus. De partea cealaltă Cosmin Petruescu a incheiat ultimul meci avându-l pe Bedea ca partener. „A câştigat echipa naţională… Ne-a făcut plăcere, am discutat despre experienţa acumulată in Anglia, prezenţa in rândul nostru nu poate fi decât benefică. A mai fost şi la alte meciuri, chiar dacă nu am ştiut la momentul respectiv. E posibil să vină şi la meciul de sâmbătă”, a concluzionat Petruescu.

Partida ASU Politehnica – Metaloglobus se dispută sâmbătă, de la ora 12.00, in etapa a 38-a a Ligii a II-a (ultima din acest sezon). Bucureştenii sunt pe locul 9, cu 49 de puncte, cu patru mai multe decât „Băieţii in ghete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.