Balamuc spontan

Balamuc spontan

3
DISTRIBUIȚI

Încă o data s-a dovedit că în Timișoara legea este facultativă cu voie de la primărie. Când nu se mai poate ascunde mizeria, începe spontan un balamuc ca să se acopere tot jegul. Așa a fost și cu evenimentul Spontan, organizat fix sub geamurile procurorilor, de mai aveau puțin și intrau cu gardurile metalice în curtea reprezentanților Ministerului Public. Domeniul public a fost, practic, privatizat pentru câteva ore până când, după ce am scris despre anomalie, gardurile au fost date la o parte și oricine a avut acces.

În încercarea de a ascunde ilegalitatea, imediat s-a lansat fumigena că avem ceva cu evenimentul.


Nimic mai fals. Discuția nu era despre Spontan, o idee absolut în regulă ca proiect și printre puținele din Timișoara, ci despre respectarea legii de către organizatori. Nu poți să-i spui cetățeanului care vrea să treacă pe acea stradă să ocolească pentru că tu ai chef să dansezi și să bei fără să te deranjeze „amărășteanul” fără brățară verde sau violet. Și asta doar pentru că ai câțiva pițiponci și pițipioance în Primăria Timișoara care-ți rezolvă orice și le dai o brățară moca și o sticlă de șampanie să creadă că-s bogații de la Monte Carlo.

Că lucrurile nu au fost în regulă o dovedește faptul că administrația condusă de Nicolae Robu nu a putut să răspundă la niște întrebări simple, cum ar fi când s-a dat aprobarea, în ce condiții și câți bani a încasat municipalitatea. Primarul, autodeclarat „ultralegalist”, a evitat să vorbească exact despre legalitatea celor întâmplate. Oare de ce a preferat Robu să găsească un pretext și facă o criză spontană de isterie și să acuze că imaginea Timișoarei este distrusă de un ziarist? Adică eu, în cazul acesta. Pentru că altfel ar fi trebuit să dea în slugile sale credincioase care-i îndeplinesc toate poftele. Nicolae Robu știe că fără ele este pierdut. Așa că toată camarila sa, complice la toate abuzurile și ilegalitățile, nu are nicio vină pentru toate cele ce se întâmplă în oraș. Pentru că respectă Omerta din mica Sicilie, Timișoara. Vinovați – jurnaliștii care nu tac și prezintă faptele.

3 COMENTARII

    • Pana acum nu am gasit greseli gramaticale in articolele lui Bota.Si am fost atent. Dar tu,esti praf. Pune naibii mana pe o carte de gramatica,si apoi critica. Sau daca esti chiar tont,da-i la google sa iti corecteze maretul text compus din 18 cuvinte intre care ai 3 greseli .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.