Baruri, cafenele și langoșerii din zona Gării de Nord din Timișoara, amendate...

Baruri, cafenele și langoșerii din zona Gării de Nord din Timișoara, amendate de polițiștii locali. Ce nereguli au fost constatate

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe baruri, cafenele și langoșerii din zona Gării de Nord din Timișoara au fost amendate, ieri, de către polițiștii locali. Oamenii legii, în colaborare cu angajați din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara, au verificat modul în care se desfășoară actele de comerț în perimetrul respectiv, dar și dacă există documente legale de construcție în cazul unor chioșcuri amplasate în zonă.

„Au fost aplicate de către polițiștii locali un număr de șase sancțiuni contravenționale la societăți de alimentație publică precum baruri, cafenele și langoșerii pentru lipsa acordului de funcționare, nerespectarea orarului de funcționare, nedeținerea acordului pentru terase sezoniere și neavizare a acordului, conform Legii 650/2002.


De asemenea, pe linie de disciplina în construcții s-a trecut la verificarea chioșcurilor din zonă pentru a stabili dacă acestea sunt construite în mod legal, urmând ca ulterior să se ia măsurile legale în funcție de aspectele constatate”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Reprezentanții instituție anunță că astfel de acțiuni de colaborare cu polițiștii de la Transporturi Timișoara vor mai avea loc și în viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.