Călin Dobra participă la Comitetul Executiv al PSD, convocat după condamnarea lui...

Călin Dobra participă la Comitetul Executiv al PSD, convocat după condamnarea lui Dragnea. Ce spune despre scorul partidului în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, liderul PSD Timiș, a declarat presei că va participa, astăzi, la ora 18.00, la Comitetul Executiv al PSD, la București, convocat de urgență după condamnarea lui Liviu Dragnea.

„Da, merg la București. Merg și pe parte administrativă, pentru că sunt anumite proiecte depuse de la nivelul consiliului județean, în mod special pe fondurile guvernamentale, acele investiții în infrastructura rutieră, și să vedem situația plăților spre consiliul județean, astfel încât să ne achităm față de executanți, și bineînțeles și pe parte politică, după-amiază, la Comitetul Executiv Național”, a afirmat Călin Dobra.

Întrebat cum comentează scorul obținut de PSD la alegerile europarlamentare în județul Timiș, Călin Dobra a precizat că nu dorește să facă declarații și că „atunci când mă întorc de la Comitetul Executiv Național, să fiți convinși că vom face și o conferință de presă și o să discutăm toate problemele politice la sediul partidului”.

Șeful CJ Timiș a mai afirmat că, cel mai probabil, săptămâna viitoare, va merge alături de Nicolae Robu la București pentru a stabili locul în care va fi realizată Sala Polivalentă a Timișoarei.

„Cred că astăzi nu are timp (n.r.


Nicolae Robu), mai mult ca sigur că sărbătorește nu înfrângerea pe Timișoara, ci ziua de naștere, și după aceea o să iau legătura cu dânsul să vedem. O să vorbesc astăzi după-amiază, mâine și cu domnul vicepremier să programăm, mai mult ca sigur că săptămâna viitoare va fi acea întâlnire”, a adăugat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.