Caravana Docuart ajunge din nou la Timișoara. Două zile de filme documentare...

Caravana Docuart ajunge din nou la Timișoara. Două zile de filme documentare alături de realizatori

0
DISTRIBUIȚI

Caravana Docuart aduce pentru al 6-lea an consecutiv, filme premiate la Docuart Fest la Timișoara, în 29 și 30 mai.

Caravana reprezintă o extensie a festivalului București Docuart Fest (BDF), din cadrul căruia este extrasă o selecție de filme pe care proiectul le face cunoscute publicului cinefil în mai multe orașe ale țării. În 2019, evenimentul adaugă destinații noi pe hartă, urmărindu-și țelul de a aduce filmul documentar românesc în zone în care fenomenul cinematografic este aproape inexistent.


Proiecțiilor li se vor alătura și realizatorii filmelor pentru sesiuni de întrebări și răspunsuri cu publicul. Acest proiect are ca scop popularizarea și încurajarea producției de documentar românesc, stimulând atât regizorii, cât și spectatorii în desfășurarea evenimentului.

La Timișoara proiecțiile vor avea loc la Ambasada. În data de 29 mai de la ora 18.30 vor avea loc proiecțiile „Spații abandonate de József László“ (2018, 21 min), „ Nunta anului de Bán József* (2017, 60 min) și „Materie și gest de Diana Iabrașu“ (2018, 75 min). În data de 30 mai de la ora 18 vor avea loc proiecțiile „Tatăl meu, Imre de Andreea Stiliuc“ (2018, 39 min), „Eu sunt Hercule de Marius Iacob“ (2017, 53 min)și „ Brașov 1987. Doi ani prea devreme de Liviu Tofan* (90 min).

Caravana Docuart este cofinanțată de Centrul Național al Cinematografiei (CNC). Accesul la proiecțiile Caravanei este liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.