Căruțe, câini vagabonzi și rampe de gunoi, printre problemele din cartierele Soarelului,...

Căruțe, câini vagabonzi și rampe de gunoi, printre problemele din cartierele Soarelului, Calea Buziașului și Ciarda Roșie

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au continuat ieri seria acțiunilor organizate în cartierele Timișoarei, începute în urmă cu o lună, cu scopul de a afla care sunt problemele cu care se confruntă cetățenii. De această dată, oamenii legii au fost prezenți în cartierele Soarelui, Calea Buziașului și Ciarda Roșie.

În total, polițiștii locali au stat de vorbă cu 162 de cetățeni, care au sesizat probleme diverse, printre care prezența, pe timpul verii, seara târziu, a tinerilor care fac gălăgie în Parcul Pădurice, parcarea de autoturisme pe trotuar care împiedică circulația pietonilor pe str. Sirius, căruțe care circulă fără autorizație și persoane fără adăpost care caută prin tomberoane pe str. Atomului și pe Calea Urseni, prezența câinilor fără stăpân pe str. Emil Racoviță și în Parcul Pădurice.

În timpul acțiunii s-a luat legătura și cu președintele Consiliului Consultativ de Cartier din zonă, care a semnalat că pe străzile din zonă circulă autovehicule de tonaj, căruțe fără aviz, nu sunt ridicate deșeurile vegetale și menajere și a solicitat amplasarea de camere video acolo unde se formează rampe clandestine de deșeuri.

„În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și un număr de 15 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, 11 locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite, precum și 68 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.


Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare în celelalte cartiere din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.