Castelul Corvinilor, gazda Târgului European al Castelelor. Când are loc evenimentul

Castelul Corvinilor, gazda Târgului European al Castelelor. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

Castelul Corvinilor din Hunedoara, una din cele mai importante construcţii medievale din România păstrată în bună stare, care a avut atât un rol militar cât şi civil şi a devenit deja faimos peste hotare, va fi gazda celei de-a V-a ediţii a Târgului European al Castelelor, la sfârșitul acestei săptămâni, La acest festival, unic în România, 25 de expozanţi din ţară şi străinătate vor avea prilejul de a-şi prezenta oferta turistică şi de a promova cele mai frumoase monumente istorice din România dar şi din Republica Moldova, Belarus, sau Bulgaria.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 24 mai, la ora 9,30, în curtea exterioară a castelului, după care, până la ora 17.00, vor putea fi vizitate standurile expozanţilor.


Aceştia vor fi prezenţi la târg şi în ziua următoare, în acelaşi interval orar.

În cele două zile ale târgului vor fi organizate, de asemenea, mai multe evenimente menite să amintească de epoca medievală, precum lupte, dansuri, lecţii de tragere cu arcul şi de spadă, susţinute de Ordinul Cavalerilor de Hunedoara şi Asociaţia Paladinii de Terra Medies. Sâmbătă seara, de la ora 19.00, formaţia Compact va încheia festivalul cu un concert de muzică live, care va avea loc în curtea exterioară a castelului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.