Ce a rămas în urma evenimentului de fițe care a blocat o...

Ce a rămas în urma evenimentului de fițe care a blocat o stradă în centrul Timișoarei, sub geamurile procurorilor și judecătorilor

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1484206451">

 

Imagine dezolantă, în această dimineață, pe strada Eugeniu de Savoya din centru vechi al Timișoarei, în apropierea Palatului Dicasterial, unde, ieri, organizatorii Spontan au blocat trecerea cetățenilor pe domeniului public pentru evenimentul privat de fițe. Evenimentul, organizat sub geamurile birourilor procurorilor și judecătorilor, a fost aprobat de Primăria Timișoara. Vă reamintim că, ieri, pe stradă au fost instalate garduri metalice, iar paznicii unei firme private nu au mai permis să se treacă pe acolo decât celor care au plătit să intre, chiar dacă strada este domeniul public. Accesul a fost permis doar dacă aveai brățară verde sau violet la mână pe care o dădeau organizatorii evenimentului. După ce povestea a fost publicată de PRESSALERT.ro, organizatorii au permis accesul liber, primarul Nicolae Robu susținând că a fost un eveniment public unde s-a putut intra fără probleme.

În urma evenimentului, pe stradă au rămas mai multe frigidere goale, puse de-a latul trotuarului, sticle și resturi de plastic aruncate pe jos, chiar dacă organizatorii au adunat o parte dintre resturi într-un sac de plastic pe care l-au abandonat lângă un tomberon. Un cablu de alimentare cu curent a rămas pe stradă lângă niște grătare de lemn și metal aruncate pe jos. Au rămas printre dalele de plastic, bucăți de plastic de la ustensilele folosite de petrecăreți, dar și brățări ale participanților, care dovedesc, încă o dată, minciuna celor din administrația condusă de Nicolae Robu că a fost un eveniment cu acces liber. Ieri, din cauza sonorului muzicii, mai mulți procurori care au venit să lucreze au plecat acasă pentru că a fost imposibil din cauza hărmălaiei produsă cu binecuvântarea primăriei.

 

2 COMENTARII

  1. Cel mai mare ” prost” este Procurorul Sef al institutiei trebuia sa se sesizeze Parchetul de liosa ” autorizatiilor” sa dispuna calificarea infractiunii de tulburare a ordinii publice sa apeleze Jandarmeria Romana si sa dispuna eliberarea domeniului public.Insa ” seful” e la fel de corupt ca Primarul doar are si el imobile primite de la Primaria Timisoara..Aceasta e noaua fata a orasului. Primarul Robu si golanii..Insa populatia orasului va vota probabil acelasi ” tampit”..

  2. Daca iti spun ca am vazut 3 echipaje de jandarmi in patrulare ( cascau ochii la tinerelele de pe acolo ) si pe langa ,multe „spontane ” cu bratari pe mana pe care le vad in timpul saptamanii cu roba neagra pe mana,avocate probabil ce mai zici :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.