Ce veți găsi la ediţia de vară a Salonului Industriei Uşoare de...

Ce veți găsi la ediţia de vară a Salonului Industriei Uşoare de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Timişoara va găzdui, între 22 şi 26 mai, o nouă ediţie, de vară, a Salonului Industriei Uşoare.


Evenimentul, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, reuneşte în standuri peste 65 de firme.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizator al târgului, a decis ca, având în vedere succesul evenimentului și la solicitarea expozanților tradiționali dar nu numai, să programeze pentru anul acesta nu mai puţin de șase ediții pentru SIU. Salonul Industriei Ușoare – ediția de vară reunește expozanți din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de calitate superioară, la preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători. Cele peste 65 de firme vor expune spre vânzare articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii dar și articole de pielărie, blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc.

Ca la toate edițiile, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.

Expoziţia va fi deschisă de miercuri, 22 mai, până sâmbătă, 25 mai, între orele 10 – 20, iar duminică, 26 mai, între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.