Ceremonia de absolvire a studenţilor de la Universitatea de Vest va avea...

Ceremonia de absolvire a studenţilor de la Universitatea de Vest va avea loc, în premieră, în Piaţa Victoriei

0
DISTRIBUIȚI

timisoara - piata victoriei

Pentru studenţii care termină cursurile Universităţii de Vest Timişoara în acest an, vineri va fi o zi deosebită. Ei îşi vor primi diplomele în cadrul unei ceremonii deosebite, organizată în Piaţa Victoriei din Timişoara.

În acest an, ceremonia de absolvire pentru studenţii care termină UVT nu va mai fi în Parcul Rozelor, ci în Piaţa Victoriei, o premieră pentru mediul universitar timişorean.

„Într-un an special, când se împlinesc 30 de ani de la Revoluția din 1989, Comunitatea academică și absolvenții UVT vor fi prezenți în Piața Victoriei, locul care simbolizează câștigarea libertății pentru noi toți. Acest eveniment aparte, ca o punte de legătură între trecut și viitor, nu va rămâne doar în memoria colectivă a comunității universitare a Universității de Vest, ci se va înscrie, cu siguranță, în memoria orașului nostru.


La festivitățile pe care le vom organiza vineri, 10 mai 2019, sunt invitați toți cei interesați, timișoreni și vizitatori ai orașului nostru, alături de părinți, cadre didactice, elevi, angajatori parteneri ai UVT, pentru ca să-i aplaude pe absolvenții UVT din promoția acestui an. Ziua de sărbătoare va alterna momente artistice, ceremoniale și multă bună dispoziție, în cele două locații centrale alăturate din centrul Timișoarei, Piața Libertății și Piața Victoriei”, au anunţat cei de la UVT.

Programul zilei include evenimente atât în Piaţa Victoriei, cât şi în Piaţa Libertăţii, un Flash Mob pus la cale de Facultatea de Educație fizică și Sport din UVT, ceremonia efectivă în Piaţa Victoriei, unde vor fi premiați șefii de promoție ai celor 11 facultăți din UVT. De asemenea, comunitatea alumnilor UVT va organiza o petrecere sub genericul „UVTerra Blue Sensation”, care va cuprinde trei ore de open-space dance-party, în care vor fi prezenți trei DJ, vor fi proiectate producții vizuale pe clădiri.

La programul evenimentului sunt invitați timișoreni de toate vârstele și vizitatori ai orașului nostru, parteneri și oficiali, pe lângă cei peste 1.500 de absolvenți și cadre universitare din Universitatea de Vest din Timișoara, astfel că, pentru prima dată în România, ceremonia absolvenților unei universități se va transforma într-un moment public de sărbătoare a întregii comunității, „o ocazie unică de a ne simți cu toții tineri, bucuroși, energizați, emoționați și smart”, conform organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.