Concert de încălzire pentru festivalul Rock la Mureș: seară de punk cu...

Concert de încălzire pentru festivalul Rock la Mureș: seară de punk cu arome grecești și finlandeze

0
DISTRIBUIȚI

Vineri, 3 mai, de la ora 21.00, la clubul Capcana din Timișoara va avea loc un concert de încălzire pentru ediția din acest an a festivalului Rock la Mureș, în cadrul căruia vor susține concerte formațiile Bat Signal (Grecia), Konepistooli (Finlanda) și Warning! (Grecia).

Formația Bat Signal a luat naștere în 2014 și abordează un punk – rock din categoria dark și melodios.


Au lansat primul E.P. un an mai târziu sub numele de Dangernights ocazie cu care au susținut și primul turneu internațional. Mai apoi au lansat LP-ul „Straight out of midnight“ la casa de discuri germană Keep It A Secret și au fost invitați să suțină o serie de concerte în Europa. La sfârșitul acestui an, trupa va scoate un nou material discografic.

Konepistooli aparțin registrului eclectic al casei de discuri Terminal Records și s-au format în 2015 inspirați din muzica punk finlandeză și Motorhead.

Warning! este o formație alcătuită din patru membri din Atena, care amestecă influențele hardcore americane care au lansat până acum două E.P.-uri.

La fața locului, melomanii vor putea achiziționa abonamente pentru ediția din acest an a festivalului Rock La Mureș la prețul de 79 lei. Festivalul Rock la Mureș va avea loc în perioada 12 – 13 iulie la Periam – Port (județul Timiș), iar printre cei care vor susține concerte se numără Ministry, The Casualties, Paddy and the Rats, Dirty Shirt, Luna Amară, Altar, Siberian Meat Grinder, Frontierer, Ska-nk și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.