IT Congress 2019: provocările transformărilor digitale

IT Congress 2019: provocările transformărilor digitale

0
DISTRIBUIȚI

Cel mai important eveniment IT multibrand din România va avea loc anul acesta în perioada 15 – 16 mai, la Timișoara. IT Congress, organizat de către ETA2U, ajunge la a – 11 – a ediție.  iar peste 1.300 de persoane care împărtășesc o pasiune comună, IT-ul, se vor reuni la Timișoara.

În decursul celor două zile de eveniment, 15 și 16 mai, participanții vor putea vedea, testa şi explora împreună cu zeci de specialişti IT ai brand-urilor de top internaţional, soluţii de ultimă oră menite să vă eficientizeze afacerea, pe o piaţă tot mai competitivă.

Principalii jucători de pe piața IT mondială vor participa la acest eveniment: Cisco, Dell Technologies, Canon, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc, Lenovo, NetApp, Oracle, Xerox, Excel Networking, Fortinet, Jabra GN, Kaspersky Lab, Palo Alto, Veeam, VMware, Asus, ELO Digital Office, Epson, Getac și Humanizing Technologies.

Prezentări despre temele momentului

Temele abordate vin ca răspuns la cele mai actuale preocupări din domeniu –  securitate peste securitate, soluții Cloud, Inteligență Artificială, Digital Transformation. Evenimentul va oferi prilejul de a identifica potențiale scenarii legate de ce contribuție pot aduce roboții în viața noastră.

O abordare integrată a securizării documentelor pe hârtie și a celor electronice, cum putem proteja echipamentele din medii industriale sau infrastructura de rețea, sunt aspecte care vor fi reflectate în topicurile HP Inc., Canon sau Kaspersky, dar și Fortinet, Palo Alto, Cisco.

Vor fi explorate diferențele dintre infrastructura enterprise și infrastructura IoT, vulnerabilitațile pe care device-urile IoT le pot prezenta, modalitățile în care rețelele IoT pot fi atacate și se vor face recomandări pentru protecția acestora.

Peisajul RF continuă să se schimbe. Cu 802.11ax, intrând în joc și maturizarea 5G, asistăm la o schimbare de paradigmă care va remodela întreaga industrie.


Împreuna cu specialiștii din echipa Cisco România, se va intra în detaliile tehnice ale protocolului 802.11ax – cum se diferențiază de 802.11ac, ce aduce nou și care sunt îmbunătățirile pe partea de eficiență spectrală care vor permite să optimizăm rețelele wireless.

Multe organizații consideră transformarea digitală ca imperativă. Dell Technologies le susține în a-și reinventa businessul și a deveni mai digitalizate. Rezultatele analizelor datelor conferă noi perspective asupra afacerilor, crește viteza de execuție, apar avantaje competitive și creste gradul de satisfacție al clienților acestor organizații. Și preocuparea Oracle pentru soluții Cloud țintește asigurarea soluțiilor pentru un viitor de afaceri mai luminos cu produsele Oracle Cloud sprijinind inovația clienților. Infrastructura IT de ultim moment, la dispoziția dumneavoastră oricând, oriunde, sub forma de servicii.

Asistentul tău simpatic și haios de la IT Congress

Anul acesta la IT Congress vom avea un invitat special, simpaticul roboțel Pepper va fi prezent pe întreaga durată a evenimentului. Proiectat pentru medii profesionale, acesta se integreze cât mai natural posibil, fiind un robot umanoid atrăgător și fermecător. O veritabilă legătură între canalele fizice și cele online, Pepper oferă o bogată experiență între interacțiunea dintre roboți și oameni.

Evenimentul va avea loc la Complexul Senator de pe strada Calea Lugojului Nr. 7 iar înscrierea  se face online pe baza invitației deja primite sau pe www.itcongress.ro

Congresul se adresează clienților ETA2U și Brandurilor IT cu care ETA2U are parteneriate strategice. Mai multe informații despre evenimente puteți afla de pe www.itcongress.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.