Cozi uriașe la secții de votare din Timișoara: „Am sperat din suflet...

Cozi uriașe la secții de votare din Timișoara: „Am sperat din suflet să stau la coadă, e semn bun” FOTO și VIDEO

5
DISTRIBUIȚI
<


p>

Cozi uriașe s-au format, astăzi, după ora 10.00, la mai multe secții de votare din Timișoara, semn că cetățenii încep să iasă în număr mare la urne.

De exemplu, la secțiile deschise la Școala Generală Nr. 30 din Timișoara, bătrâni, tineri, familii cu copii s-au așezat la rând pentru a-și exercita dreptul de a vota.

„Ce pot să zic este că anul trecut nu a fost așa. Acum poate că s-a schimbat ceva sau nu, nu știu. Dar stai 20 de minute, votezi și aia e. Poate pur și simplu s-au trezit mai mulți față de anul trecut”, ne-a declarat Iulian Crișan, de 22 de ani.

De asemenea, un bărbat care aștepta să voteze ne-a declarat că este bucuros că se întâmplă acest lucru, fiind „un semn bun”. „Am sperat din suflet să stau la coadă. Am zis că după vremea lui Ceaușescu nu mai vreau să fie nicio coadă nicăieri, dar mă bucur că e coadă la vot, ăsta e un semn bun. Efectiv mă bucur că e coadă, am auzit că e coadă și în diaspora, ăsta-i semn bun”, ne-a spus Lucian Truța.

La ora 12.00, prezența la urne la nivel național era de 16,09% pentru europarlamentare și 13,08% pentru referendum. În Timiș, 15,56% dintre cetățenii cu drept de vot își exprimaseră opțiunea la alegerile europarlamentare, în timp ce 13,61% au votat la referendum.

Foto: Virgil Simonescu

5 COMENTARII

  1. Tinisoreii sunt rusinea Romaniei, nascuti sa fie slugi , multi dintre ei convinsi prin teroare sa fie nazisti timisorenii sunt rusinea tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.