Deputat Pro România despre vizita premierului Dăncilă în Timiș: „PSD face campanie...

Deputat Pro România despre vizita premierului Dăncilă în Timiș: „PSD face campanie electorală pe bani publici”

0
DISTRIBUIȚI

viorica dancila

Premierul României, Viorica Dăncilă, este așteptat mâine în județul Timiș. Deocamdată, nu a fost anunțat programul oficial al vizitei, aceasta fiind prima pe care o organizează în județul nostru, de când se află în funcție.

Vizita premierului în Timiș a fost comentată, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de către Adrian Pau, deputat Pro România, care a precizat că „PSD face campanie electorală pe bani publici, ne deplasăm în județul Timiș să mai promitem ceva”. Adrian Pau a precizat că are și câteva întrebări pe care să i le adreseze premierului, referitoare la unele dintre cele mai importante proiecte ale județului, din infrastructură, sănătate și sport.

Astfel, deputatul susține că așteaptă un răspuns legat de ce se întâmplă cu centura Timișoarei, un proiect demarat pe vremea când Sorin Grindeanu era premier, precizând că ar fi cel puțin două dificultăți majore. Este vorba despre faptul că nu ar fi fost luate în calcul liniile Transelectrica din zona Moșnița, iar alte probleme ar fi legate de lucrările de îmbunătățiri funciare.

Adrian Pau ar vrea să știe și ce se întâmplă cu proiectul de modernizare al Gării de Nord din Timișoara, despre care se vorbește de cel puțin zece ani.


„Vom ajunge în situația ca în anul 2021, când vom fi Capitală Culturală Europeană, Timișoara să aibă una dintre cele mai urâte intrări din punct de vedere feroviar”, a adăugat parlamentarul Pro România.

Deputatul ar vrea să afle de la premierul Dăncilă și dacă s-au găsit soluții pentru reducerea infecțiilor intraspitalicești și a criticat modul în care arată Maternitatea „Odobescu” a Spitalului Municipal Timișoara, afirmând că „atunci când merg acolo, mă simt ca în Pistruiatul, când văd acele dărâmături”.

Adrian Pau a criticat și faptul că Timișoara nu are o Sală Polivalentă și un stadion modern, însă Liviu Dragnea „a reușit să facă stadion la Alexandria”. „Datorită unor orgolii care depășesc orice limită, Timișoara și acum se zbate într-o nebuloasă în ceea ce privește sala de sport. Nu am o problemă că Robu sau Dobra fac sala, dar ea va trebui să existe”, a afirmat deputatul Pro România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.