Deputat Pro România Timiș: S-a demonstrat că alegătorii nu-i mai vor pe...

Deputat Pro România Timiș: S-a demonstrat că alegătorii nu-i mai vor pe Boc și Robu

0
DISTRIBUIȚI

Adrian Pau, deputat Pro România, le-a transmis, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, liberalilor care au solicitat organizarea de alegeri anticipate că ar trebui să înceapă cu cele la nivel local. Asta în condițiile în care, după alegerile europarlamentare de duminică, s-a constatat, în opinia sa, că electoratul nu-i mai vrea pe Emil Boc sau Nicolae Robu.

„Liberalii cereau, entuziasmaţi, mai ales domnul Dan Vâlceanu, alegeri anticipate, că electoratul vrea altceva. Se pare că ar trebui astfel alegeri anticipate şi la nivel local, la Cluj şi Timişoara, că s-a demonstrat că alegătorii nu îi mai vor pe Boc şi pe Robu ca şi primari, dar nu am auzit pe nimeni să ceară aşa ceva.


Au câştigat alegerile la nivel naţional, dar să începem cu localele, că aşa încep lucrurile în politică, la nivel mic, şi după aia să mergem şi la nivel mar.e Mai mult colegii de la ALDE au făcut reclamaţie că alegerile au fost fraudate. Da, au fost fraudate în diaspora, unde le-a organizat domnul Meleşcanu (n.r. Teodor Meleşcanu, ministru de Externe, propunerea celor de la ALDE), şi eu le dau dreptate, aşa este”, a afirmat Adrian Pau.

De asemenea, deputatul de Timiș a precizat că alegerile de duminică au demonstrat faptul că partidele de la guvernare, PSD-ALDE, sunt „în disoluție, care într-o perioadă scurtă vor trece la nivel de istorie. Dacă PSD va mai rămâne, fiind un partid solid, nu știu ce va face ALDE. PSD se află într-o situație foarte delicată, atunci când de duminică au spus că ei nu vor mai face nimic împotriva justiției, că ei vor fi transparenți. Veți vedea că săptămâna viitoare vor face scut în jurul domnului Tăriceanu pentru a nu începe urmărirea penală, și asta pentru a nu pierde guvernarea. Vorbește toată lumea numai că Pro România a susținut PSD. Nu s-a luat nicio decizie în acest sens. Nu s-a pus problema ca Pro România să susțină PSD. Pro România este un partid care nu vrea să-și trădeze alegătorii”.

Adrian Pau a mai adăugat că rezultatele de la alegerile europarlamentare au fost „anti-PSD”, iar oamenii au dat un vot de „blam” partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.