Deputatul Pau, Pro România: ”Am votat și la referendum pentru că trebuie...

Deputatul Pau, Pro România: ”Am votat și la referendum pentru că trebuie luate câteva măsuri ferme în ceea ce privește justiția”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Pro România de Timiș, Adrian Pau, a venit să voteze, astăzi, la Căminul cultural din Giarmata Vii chiar dacă are domiciliul la Timișoara.


Asta pentru că a fost cu familia la slujba de la biserica din localitate. Pau și soția au trebuit să aștepte vreun sfert de oră la coadă pentru a ajunge în secție și a se înscrie pe listele suplimentare. Deputatul a cerut toate cele trei buletine de vot.

”Am votat pentru România în ansamblu, pentru viitorul copiilor, pentru o Românie europeană. Am votat și la referendum pentru că trebuie luate câteva măsuri ferme în ceea ce privește justiția. Îndemn cetățenii să meargă la vot și să-și exprime opțiunea, indiferent care este ea. Acest vot liber a fost câștigat de către cei care au luptat în decembrie 1989 și cred că avem datoria morală să mergem să votăm pentru viitorul copiilor noștri”, a declarat Adrian Pau, după ieșirea de la urne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.