Directorul general al clubului UTA, contre cu suporterii timișoreni pe tema Șiria,...

Directorul general al clubului UTA, contre cu suporterii timișoreni pe tema Șiria, înainte de derby VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Înaintea derby-ului UTA – ASU Politehnica din acest weekend, în timp ce suporterii timișoreni se pregăteau să intre pe stadionul Motorul din Arad, directorul general al clubului gazdă, Codru Grădinariu, a venit să vorbească cu fanii oaspeți. Schimbul de replici nu a fost unul foarte constructiv, subiectul „Șiria” fiind principala temă a discuției.

Vă reamintim că anul trecut suporterii timişoreni au primit doar 80 de tichete la duelul de la Şiria.


Fanii şi-au achiziţionat însă pe cont propriu 350 de bilete dar nu au fost lăsaţi să intre pe arena arădenilor, deşi erau suficiente locuri libere. Conducerea UTA-ei a invocat diferite motive pentru a refuza accesul suporterilor iar galeria alb-roşie s-a solidarizat cu rivalii şi nu a mai intrat în sectorul rezervat ei. De asemenea, pe teren jocul s-a încheiat după o oră, ASU Poli retrâgându-se în semn de protest faţă de tratamentul susţinătorilor.

Conducătorul arădean a încercat din nou să explice că la Șiria nu s-a putut permite accesul, iar Cristi Brâncovan, unul dintre liderii suporterilor alb-violeți, i-a reproșat că „a omorât derby-ul” și că așa cum s-a putut permite intrarea la meciul de azi, așa se putea și atunci. Partida UTA – ASU Politehnica are loc astăzi, de la ora 13.30, pe stadionul „Motorul” din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.