Dirty Nano a lansat primul single din carieră: „Promite-mi” feat Alina Eremia

Dirty Nano a lansat primul single din carieră: „Promite-mi” feat Alina Eremia

1
DISTRIBUIȚI

Echipa formată din Tinu Vidaicu şi George Hora s-a remarcat în scena clubbing a ultimilor ani, datorită remix-urilor Dirty Nano, care au devenit virale în rândul fanilor Deep House. După 2 CD-uri lansate, în care au reinterpretat oficial hit-urile celor mai trending artişti şi au strâns zeci de milioane de ascultări pe Youtube, băieţii au scos primul original mix.


Piesa se numeşte „Promite-mi” şi este un featuring cu Alina Eremia pe vocal, cu versuri scrise de către Denis Roabeş, solistul The Motans.

Este o poveste de dragoste zguduitoare şi sinceră, care prin puterea emoţiilor ne schimbă percepţia despre ce înseamnă fericirea. Trăirile ireale ale iubirii, în care ne regăsim, în amestec cu beat-ul ce poartă semnătura Dirty Nano, oferă release-ului potenţial de Nr.1, nu doar pe internet, ci şi la radio sau TV. Cei doi timişoreni au semnat cu casa de discuri Global Records, iar astfel se anunţă numeroase proiecte #dirty pe viitor pe care le aşteptăm cu sufletul la… dans!

„Muzica este pasiunea noastră reală, sub orice formă s-ar afla ea. Bucuria pe care am produs-o cu cele 2 volume de remix-uri a condus la următoarea etapă de evoluţie a proiectului Dirty Nano. Era pasul firesc pe care trebuia să îl facem şi astfel am imprimat semnătura #dirty pe prima producţie originală.  <Promite-mi> nu este un nou început, ci doar continuarea drumului pe care îl parcurgem cu sunetul nostru prin milioane de suflete, de ani întregi. Suntem norocoşi că am lucrat cu oameni atât de talentaţi şi pe film cu noi şi le mulţumim pentru asta prietenilor de la Global Records, Alinei Eremia pentru patosul pus în vocal şi lui Denis, de la The Motans, pentru versurile profunde. Să ne ascultăm o viaţă!”, declară băieţii de la Dirty Nano.

1 COMENTARIU

  1. De cele mai multe ori în momentul în care asculți o melodie noua … instant cauti versurile ei… pt a lua o propoziție, un paragraf din ea.
    Fac chestia asta pentru instagram sau facebook.
    Am cautat ceva versurile la melodia asta … însă într-un final le-am gasit

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.