Echipele Cons Electrificarea Instal, acțiune în forță pentru remedierea rețelelor distruse de...

Echipele Cons Electrificarea Instal, acțiune în forță pentru remedierea rețelelor distruse de furtună

0
DISTRIBUIȚI

Furtuna de azi-noapte a produs avarii în rețeaua de alimentare cu energie electrică din zona de vest a țării. Echipele Cons Electrificarea Instal au intrat in acțiune înainte de a se lumina de ziua, în urma solicitărilor de intervenție primite de la ENEL.


În zona străzii Musicescu din Timișoara se lucrează la alimentarea unui post de transformare, se fac defrișări ale crengilor căzute pe fire, pe linia de medie tensiune. De asemenea, pe străzile Mircea cel Bătrân și Căpitan Damșescu este înlăturată vegetația căzută pe fire, urmând să fie remediate defecțiunile apărute.

Pe linia de 20 KV Orțișoara au fost rupți patru stâlpi de medie tensiune, care vor fi înlocuiți și va fi remediată linia. Aceleași probleme au fost semnalate și pe liniile Tomnatic și Sânicolau Mare. La Tomnatic vor fi înlocuiți trei stâlpi de susținere,  iar la Sâmnicolaul Mare un stâlp de pe linia de joasă tensiune. La Sânmihaiu Român un post trafo de 250 KVA a ars și se intervine pentru înlocuire. ”Echipele CEI sunt în teren și lucrează, în măsura în care este necesară intervenția în alte zone limitrofe Timișului, există materialele necesare și personal disponibil pentru a asigura remedierea în regim de urgență”, au anunțat reprezentanții companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.